MilisaV":gpvy6452 je napisao(la):
LUCAS":gpvy6452 je napisao(la):
Delija":gpvy6452 je napisao(la):
Да ли је могуће да си ту реченицу издвојио из целог текста?!
Какав човек...
Najnormalniji, za razliku od nekih. Posto ne mogu da verujem da serviramo punjene paprike I da padamo u nesvest, a pogotovo da komentarisemo tudje komentare koji nas se ne ticu. Bila to prva klasa ili ne.
to kako drugi komentarišu usluge kompanija koje su u vlasništvu građana srbije itekako nas se tiče....
btw punjene paprike servirane na način na koji to rade u air srbiji deluje višne nego pristojno.
Nisam mislio na usluge nego na komentar koji sam "popio". Za usluge ne znam, a nisam ni leteo sa AirSerbia, jos. Sa JAT-om sam imao uzasna iskustva I poslednjih 16 godina nisam leteo sa njima, na zalost. Kostalo me I para I zivaca I vremena, ali nije bitno. Bez obzira sto je nase nemora da bude I dobro, a ako ne ide onda ne ide I ne zelim da gubim vreme.
Sto se hrane tice ne znam. Kao sto sam vec napisao, ne jedem u avionu nikada, ali mislim da punjena paprika, bez obzira sto je obozavam, nije za "avionsku" hranu, ali ajde, ne znam ni sam sto sam prokomentarisao. Sve ostalo u clanku izgleda reprezentativno I po standardu. Ne, ne mislim da su punjene paprike "nestandardne" ali ajde da ne ulazim u detalje, nebitno. Osim ako nismo hteli da ponudimo domacu kuhinju, ali onda, da serviramo I sarmu I mirna backa. Sto se mene tice nebih imao nista protiv.
Sto se tice da li je AirSerbia izgubila putnike? Jeste I to mnogo. Te brojke koje navodis, istinite ili ne, svakako da su za ocekivati I za pohvalu, kada se uzme broj novih aviona I novi red letenja.
Ali, pouzdano znam, bar ovde gde sam, da su nasi ljudi naklonjeni drugim avio-kompanijama, kada dolaze kuci I to iz istih razloga kao I ja, (promena aviona, otkazani letovi, veliko kasnjenje, pa mora da se spava itd.)
Uglavnom, posto vidim da su neki osetljivi na vlastistvo AirSerbije, lepo je videti AirSerbia logo na avionu negde u Evropi, bar meni. Ako bude prilike probacu jos jednom pa I ako nisam u pravu dacu kredit ako se kredit zasluzuje.
Ziveli