Šta je novo?

Air Serbia

Dobijanje Šengen vize za mlade ljude bez konstantnog priliva prihoda je jako teško i mučno za starije nije neki problem.Pogotovo u velikim državama kao što je Kina, čekanja po ambasadama su jeziva. Iz tog razloga ima dosta mladih Kineza i Turaka. Isto kao što je bio i veliki broj Indijaca kada smo im na kratko ukinuli vize, ja sam u tom periodu svaki treći dan usmeravao Idijske turiste do njihovog restorana. Ne zaboravite da je potreba za kargo prevozom iz Kine enormna i da može da zaradi više novca nego prodaja putničkih karata.Plus svi letovi nude solidne konekcije za ostatak Azije drugarica je putovala na Tajland tako poprilično pristupačno. Ne vidim ja neke teorije zavere tu. Tržište od milijardu ljudi sa ogromnom potrebom za kargo prevozom i turizmom naspram Kanade koja je sezonska i sa 0 turista sa obe strane i nudi 0 konekcija jer konektovati iz Kanade do USA je pakao koji nikom ne treba u životu, a u ostatku Kanade živi malo ljudi generalno, pogotovo naše dijaspore.
Većina turskih turista je plaćala 6000 evra da preskoči ogradu i pređe u Mađarsku. Zbog toga je Srbija dobila ultimatum.

Vrh