Gde ima da se nadje informacija o medjusletanju? Jer mi se cini da je u Jatovom casopisu linija za Abu Dabi bila nacrtana tako da izgleda kao da ima medjusletanje na Kipru.Vračar":208qe9ir je napisao(la):A šta misliš gde pravi međusletanje na putu do tog Abu Dabija (i pre toga do Dubaija) ? Nije sve to tako površno kako na prvi pogled izgleda
Tel Aviv nema nikakve veze sa nesvrstanoscu. SFRJ nije bila bogznakakav prijatelj Izraela, naprotiv - cak su par puta prekidali diplomatske odnose, SFRJ je stajala na stranu Palestinaca, a o odlicnim odnosima sa arapskim drzavama (mahom onim koje su atkivno i delovale protiv Izraela, tipa Irak) da ne pricamo.Te dve relacije imaju veoma veze sa nesvrstanošću.
Da, upravu si, Abu Dabi ide preko Larnake:hazard":3ltxs7g0 je napisao(la):Gde ima da se nadje informacija o medjusletanju? Jer mi se cini da je u Jatovom casopisu linija za Abu Dabi bila nacrtana tako da izgleda kao da ima medjusletanje na Kipru.
Nisam nigde pominjao Tel Aviv već Aman i Teheran.Tel Aviv nema nikakve veze sa nesvrstanoscu. SFRJ nije bila bogznakakav prijatelj Izraela, naprotiv - cak su par puta prekidali diplomatske odnose, SFRJ je stajala na stranu Palestinaca, a o odlicnim odnosima sa arapskim drzavama (mahom onim koje su atkivno i delovale protiv Izraela, tipa Irak) da ne pricamo.
znam da je to bio problem, pa su onda sada rešili "daj da kupimo te avione, pa da nastavimo dalje"Ambassador":gncvp9n7 je napisao(la):Ma, taj ugovor koji je Milošević potpisao sa Airbusom je jeziv, oni im zabranjuju da kupuju druge avione, avioni nisu JAT-ovi dok ne otplate sve avione (a ne avion po avion) itd. itd. Mislim, ATR jeste u Tuluzu, ali nije baš to Airbus valjda.. Raspitam se sad kad odem tamo..
verovatno (vidi )sula":gncvp9n7 je napisao(la):Verovatno se i o tome razgovaralo prilikom posete g.Tadića francuskoj. Ipak je Francuska glavna u EADS.
To smo već apsolvirali xexex al eto hvala na potvrđivanju mog stava442doBGD":13cdet1n je napisao(la):I da, JAT ne leti ni za Aman, ni za Teheran niti za bilo koje druge nesvrstane zemlje... ako postoji ekonomski interes, neka leti, ali ako ne postoji, ja ne želim da se to plaća iz džepova poreskih obveznika!
Ja ne znam da li je SAT skracenica zasticena,da li su Alvirovic i sin to zastitili.Znam da je Airserbia zasticeno ime.Sto se mene tice Aerotransport bi mi najlepse zvucalo,al ocito mora nesto sa Srbijom u imenudirektor":21fxoajb je napisao(la):U kluzu pretstavljen novi dizaj loga jata mozete otici pogledati uslikati i postaviti ovdje prikazana su tri prva mjesta .Pricao sam sa likom iz jata i on kaze ovako da od toga nece nista iskoristit vec kad dodju 4 nova aviona dogodine i promjeni se ime kompanie da ce tek tada biti ofarbani u nove boje i oznake .Meni se najvise dopalo restilizovano jaje .Pitao sam ga u vezi imena njegovo misljenje je da ce j presi u veliko S i kraj priuce tj SAT ili skysrb ili neka varijacija tome slicna.Mozda ponude par mogucih imena i da gradjani glasaju na njihovom sajtu .Meni se svidja SAT
Ne leti direktno ali ih koristi ili ih je koristio za međusletanja. U tom je poenta cele prethodne priče. Ekonomski interes svakako postoji čim se i Royal Jordanian interesuje za Beograd. Nisu u pitanju samo direktni letovi Aman-Beograd, već i presedanja koja bi Jordancima donele nove veze sa Evropom preko Beograda.442doBGD":2rksgd3j je napisao(la):I da, JAT ne leti ni za Aman, ni za Teheran niti za bilo koje druge nesvrstane zemlje... ako postoji ekonomski interes, neka leti, ali ako ne postoji, ja ne želim da se to plaća iz džepova poreskih obveznika!
http://www.ameinfo.com/195457.htmlJat Airways will operate two flights per week to Terminal 1 at Abu Dhabi International Airport with a 126-seat B737 aircraft. Convenient morning departure out of Abu Dhabi means quick connections to other European gateways, such as Paris, Milan and Amsterdam through Belgrade.
CSA - Czech airlinesVračar":1fqmddms je napisao(la):TAP Portugal
LOT Polish airlines
JAT Serbian Airlines
.
.
.
.
I meni takodje.praguc":2pa8vlxi je napisao(la):... meni se ovo JAT Serbian Airlines i najviše sviđa
e pa da se i mi u nečemu složimoVračar":rkxyo5e2 je napisao(la):I meni takodje.praguc":rkxyo5e2 je napisao(la):... meni se ovo JAT Serbian Airlines i najviše sviđa