belgrey
Higher intermediate
Гага":12qcg7u5 je napisao(la):belgrey":12qcg7u5 je napisao(la):jlaki":12qcg7u5 je napisao(la):Ja smatram da je ta linija čista idiotarija. Šta će bilo kome kad postoji 72 koja super radi.
Linija 72 je katastrofa. Juče je u njoj radilo grejanje :shok:
Prošlog petka preskočena su dva polaska sa aerodroma u 1710 i u 1740
Autobusi nemaju klimu, razvaljeni su, nemaju deo za prtljag, staju na svakoj stanici, voze okolo-naokolo, neredovni su, prljavi su, krcati su...
:rant: :rant: :rant:
Takva linija ne služi putnicima do aerodroma.
Белгреј, твоја оцена ја баш произвољна и не бих се сложио са тобом.
Пре неки дан сам ишао 72-ком од Б. косе/Ледина до аеродрома и назад. Сви аутобуси су новији Икарбуси, сви наравно имају клима уређаје и раде, али на жалост људи отворе и прозоре и ето као да и не раде !!! Не бих се сложио са тобом ни код чистоће на овој линији. Аутобуси су чисти и ГСП баш води рачуна о чистоћи на линији 72. О осталим линијама нећу да коментаришем, зна се како је.
72-ка је као што и знаш градска линија, тако да аутобуси морају да стану на сваку станицу и да иду својом утврђеном трасом.
За не долазак тј. не полазак, не оправдавам, али увек постоји разлог, зашто ?
Nije uopšte proizvoljna. Kao neko ko nedeljno boravi na aerodromu 3-4 puta i u 90% odlazaka i povrataka koristi baš bus 72, odlično znam kakva je to linija. Danas je moj kolega bio i baš mi je rekao kako se vozio u nekom novijem autobusu (72) ali se iznenadio kada je ušao pošto su sedišta bila razvaljena. Na nekoliko mesta je bilo sedišta koja su imala sic a pored njih su bila plastična. Izgledalo je kao da je krpljeno. A njega zavarao spoljni izgled.
Moja iskustva sa 72-kom su strašna. Nažalost ne mogu da nosim fotoaparat i da slikam a i ne mogu to da radim kada je pun bus. ipak potrudiću se jednom prilikom da napravim reportažu o toj liniji.
Danas sam išao na aerodrom (kolima) ali sam prošao ispred terminala da osmotrim situaciju sa prevozom i neprijatno sam se iznenadio kada sam video prazan A1 koji odlazi a na susednoj stanici stoji gomila putnika koji nemaju pojma šta je to, već čekaju 72-ku. Posle nekog vremena dolazi novi bus na liniji A1 a oni isti likovi (a bilo ih je baš dosta) i dalje nervozno čekaju 72.