[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=468018#p468018:z7lsspon je napisao(la):Igor » 28 Jul 2017 04:41 pm[/url]":z7lsspon]Praguc kako si krenuo sledece u nizu je da putnici izmedju sebe odaberu ko ce biti kabinsko osoblje i ko ce upravljati avionom
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=468065#p468065:1v3j91vj je napisao(la):laki72 » 28 Jul 2017 10:58 pm[/url]":1v3j91vj]@Praguc
Ma keve ti?!
I sad ja mog oca od 76 godina treba da kompijuterski opismenjujem?
Strah je ljude? Pa i ako jeste, sa njihovim strahovim se mogu baviti psiholozi ili eventualno psihijatr, a ne da ih strahova 'oslobadja' nenormalna politika AirSerbia-e
I de, da te pitam, zasto sam sebi ne meris puls, ne skidas kamenac sa zuba i slicno?
I nemcima nije trosak normalno cekiranje na Surcinu, ali nama 'naprednima' to pravi strasne troskove, te rebnusmo par desetina evrica za to? Ajde, a da nije ona varijanta razmisljanja bila da ce po avionu inkasirati minimum dodatnih 500-1000€ ?
I jos jedna stvar. Cene koje sada nudi AirSerbia ne dozvoljavaju ni trunku prostora da se poredi sa Wizz i slicnim kompanijama.
I kao i obicno po sistemu "prvi macici se u vodu bacaju" vidimo rezultate odlicnog "partnerstva" sa arapima, po angazovanju sadasnjeg predsednika!
Avioni se iznajmnjuju, stari se prodaju, olaksice, subvencije. Pozitivan bilans je rezultat.
Ulog iz 90-ih za kupovinu Airbas aviona navodno ce se iskoristiti za kupovinu 320NEO, al gle cuda, ne mozemo da napunimo ni 319 pa ih pokusavamo iznajmiti???
I povrh svega, smanjujemo broj letova koji bi trebalo da pune 330 za Njujork? Meni sve to nema nikakve logike...
Ne bi me cudilo da za godinu dve budemo u goroj situaciji nego sa JAT-om 2012.
Al gde je S. Mali i njegovo drustvance, to nije nikakvo cudo.
Sent from my LG-D320 using Tapatalk
Gomile starih ljudi?praguc":2z3ibtis je napisao(la):[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=468065#p468065 je napisao(la):laki72 » 28 Jul 2017 10:58 pm[/url]":2z3ibtis]@Praguc
Ma keve ti?!
I sad ja mog oca od 76 godina treba da kompijuterski opismenjujem?
Strah je ljude? Pa i ako jeste, sa njihovim strahovim se mogu baviti psiholozi ili eventualno psihijatr, a ne da ih strahova 'oslobadja' nenormalna politika AirSerbia-e
I de, da te pitam, zasto sam sebi ne meris puls, ne skidas kamenac sa zuba i slicno?
I nemcima nije trosak normalno cekiranje na Surcinu, ali nama 'naprednima' to pravi strasne troskove, te rebnusmo par desetina evrica za to? Ajde, a da nije ona varijanta razmisljanja bila da ce po avionu inkasirati minimum dodatnih 500-1000€ ?
I jos jedna stvar. Cene koje sada nudi AirSerbia ne dozvoljavaju ni trunku prostora da se poredi sa Wizz i slicnim kompanijama.
I kao i obicno po sistemu "prvi macici se u vodu bacaju" vidimo rezultate odlicnog "partnerstva" sa arapima, po angazovanju sadasnjeg predsednika!
Avioni se iznajmnjuju, stari se prodaju, olaksice, subvencije. Pozitivan bilans je rezultat.
Ulog iz 90-ih za kupovinu Airbas aviona navodno ce se iskoristiti za kupovinu 320NEO, al gle cuda, ne mozemo da napunimo ni 319 pa ih pokusavamo iznajmiti???
I povrh svega, smanjujemo broj letova koji bi trebalo da pune 330 za Njujork? Meni sve to nema nikakve logike...
Ne bi me cudilo da za godinu dve budemo u goroj situaciji nego sa JAT-om 2012.
Al gde je S. Mali i njegovo drustvance, to nije nikakvo cudo.
Sent from my LG-D320 using Tapatalk
Da, ako je moj otac sa 72 mogao da se kompjuterski opismeni, verujem da moze i vas.
Sam sebi merim puls a i pritisak posto nije to toliko komplikovano, kamenac ne skidam jer tehnicki je to neizvodljivo, ali vi ovde mesate babe i zabe, nesto sto neko moze sam da uradi, da ukuca svoje podatke i istampa papir, isto kako to rade i gomila starih ljudi koji lete wizzairom za Nemacku, ili sami ili pitaju nekoga da im pomogne, ja ne vidim problem zasto to ne bi mogli da urade ovako.
O ovim dole stvarima navedenim nisam ni diskutovao, tako da ne vidim ovo razvodnjavanje price kao nesto neophodno, tako da sve od "macici se bacaju u vodu" je apsolutno nebitno za ovo o cemu pricamo i samo protraceno vreme kucanjem.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=468248#p468248:3tsismr6 je napisao(la):Gringo » Ned Jul 30, 2017 4:29 pm[/url]":3tsismr6]Sve bi ovo bilo dobro da Air Serbia ima infrastrukturu. Kod njih je problem da se i karta kupi preko interneta iz inostranstva. Za svaku sitnicu, oni Vas upucuju na poslovnicu ili na telefonski poziv. Inace te sitnice na sajtovima ostalih kompanija su resene softwerom, nema zabune, nema prekida sesije, nema problema sa upisivanjem milja... I sta ce sada? Mislim da je njima interes samo da uzmu dodatne pare.