[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=394925#p394925:3ccfuyxr je napisao(la):belgrey » 29 Jun 2016 10:30 am[/url]":3ccfuyxr]
Ovo piše u saopštenju LOT-a
Warsaw, 22 June 2016 – Already on October 17th, LOT flights will connect Poland as well as Central and Eastern Europe with Seoul. Flights will be operated 3 times a week, and the tickets for the new connection are already for sale! South Korea is an increasingly popular destination of business travel and tourism, and LOT is the only carrier in the region to offer direct flights to Seoul!
Ja ovde nisam nikoga pravio magarcem samo sam napisao da mislim da oni jesu jedini jer CSA leti tu liniju u partnerstvu sa Koreanom i to je sve. Vest nije glavna, već je u tom trenutku bila poslednja i kao takva se prikazuje na prvom mestu na sajtu.
A da li i ovo piše u saopštenju LOT-a:
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=394925#p394925:3ccfuyxr je napisao(la):belgrey[/url]":3ccfuyxr]
ČSA ne leti do Seula.To što je u saradnji sa Koreanom je isto kao što i Air Serbia leti do Sidneja u saradnji sa Etihadom.
ČSA leti do Seula avionom Korean Air-a u saradnji sa istom tom kompanijom koja je jedan od vlasnika ČSA. Avion je A330-200 Korean Air-a, operativni prevoznik je ČSA, a marketing prevoznici su ČSA i Korean. ČSA nema sopstvenu longhaul flotu za razliku od LOT-a koji raspolaže sopstvenim Dreamlinerima i potpuno samostalno održva tu liniju.
To su tvoje "činjenice" kojima si pokušao da osporiš opasku drugog forumaša da LOT nije jedini u svom regionu koji leti ICN. Tu opasku čak nije uputio ni tebi lično već je malo potkačio LOT poredeći njihovo hvalisanje sa Er Srbijinim.
Ali ti si iz nekog razloga na to morao da skočiš da nas sve ubeđuješ kako ČSA ne leti ICN, kako nemaju svoj avion i kako sve to obavlja njihov strateški partner. Od novinara koji prati avijaciju u ovom delu sveta očekivao bih da napamet zna i registraciju aviona i konfiguraciju sedišta i broj leta koji ČSA obavlja ka ICN - a ti opušteno uzmeš i sve to negiraš i izmišljaš neke nebuloze.
No, kakva zemlja takvi i "novinari".