U Hamburgu imaju identican sistem, uvek me izuvaju iz nepoznatog razloga.U evropi nisam nailazio na body skenere pa mi neobicno
Pa dobro zasto nas ima kad spada u manje? Nego nasao sam video iz 2017e, putovao sam sve do pandemije i nikad nisam prosao kroz taj skener kod nas. Jednom u Evropi, ne secam se gde. Zato pitam, dal mora za sve letove ili sta? Ja nikad nisam video te skenere na aerodromu Nidze Tesle a ispada 5 godina su tuЦирих, Франкфурт, Шарл се Гол, Шереметјево, Домодједово вероватно и друго већи их имају одавно, тако да је могуће да зависи од величине аеродрома.
Nisam neki veliki letač, ali i ja mislim da ih nema mnogo, zapravo nisam ih nigde primetio, mislim da su svuda detektori metala, jer samo prođeš. Trenutno je najstoržija kontrola u Istanbulu, gde izuvaju skoro sve.U evropi nisam nailazio na body skenere pa mi neobicno
Evo, najnovije iskustvo od pre 6 dana: skener mi izbacio ranac na dodatnu kontrolu. Lik pregleda deo po deo, kad ono - pošto imam laptop kupljen u SAD-u sa posebnim adapterom, to je zaličilo na hladno oružje.Nisam neki veliki letač, ali i ja mislim da ih nema mnogo, zapravo nisam ih nigde primetio, mislim da su svuda detektori metala, jer samo prođeš. Trenutno je najstoržija kontrola u Istanbulu, gde izuvaju skoro sve.
Телесни скенери од 2018. године на „Николи Тесли“
Преглед путника на београдском Аеродрому „Никола Тесла“ биће бржи од следеће године захваљујући „телесним скенерима“, најсавременијој опреми која ће допринети и већој безбедности.www.rts.rsСкенер за цело тело — Википедија
sr.m.wikipedia.org
Na prvoj slici je u stvari stari , sada domaci terminal, a ostale su sa novog - spoljni izgleda na https://airport.az/Verovatno nije za ovu temu, ali pricajuci o tome kako aerodrom moze da izgleda uz malo maste (i verovatno malo vise para), ne mogu da odolim a da ne prikazem par slika aerodrom Baku kao primer neceg i lepog i funkcionalnog.
Pogledajte prilog 137529Pogledajte prilog 137530Pogledajte prilog 137531Pogledajte prilog 137532Pogledajte prilog 137533Pogledajte prilog 137534Pogledajte prilog 137535Pogledajte prilog 137536