U Hamburgu imaju identican sistem, uvek me izuvaju iz nepoznatog razloga.U evropi nisam nailazio na body skenere pa mi neobicno
Pa dobro zasto nas ima kad spada u manje? Nego nasao sam video iz 2017e, putovao sam sve do pandemije i nikad nisam prosao kroz taj skener kod nas. Jednom u Evropi, ne secam se gde. Zato pitam, dal mora za sve letove ili sta? Ja nikad nisam video te skenere na aerodromu Nidze Tesle a ispada 5 godina su tuЦирих, Франкфурт, Шарл се Гол, Шереметјево, Домодједово вероватно и друго већи их имају одавно, тако да је могуће да зависи од величине аеродрома.
Nisam neki veliki letač, ali i ja mislim da ih nema mnogo, zapravo nisam ih nigde primetio, mislim da su svuda detektori metala, jer samo prođeš. Trenutno je najstoržija kontrola u Istanbulu, gde izuvaju skoro sve.U evropi nisam nailazio na body skenere pa mi neobicno
Evo, najnovije iskustvo od pre 6 dana: skener mi izbacio ranac na dodatnu kontrolu. Lik pregleda deo po deo, kad ono - pošto imam laptop kupljen u SAD-u sa posebnim adapterom, to je zaličilo na hladno oružje.Nisam neki veliki letač, ali i ja mislim da ih nema mnogo, zapravo nisam ih nigde primetio, mislim da su svuda detektori metala, jer samo prođeš. Trenutno je najstoržija kontrola u Istanbulu, gde izuvaju skoro sve.
![]()
Телесни скенери од 2018. године на „Николи Тесли“
Преглед путника на београдском Аеродрому „Никола Тесла“ биће бржи од следеће године захваљујући „телесним скенерима“, најсавременијој опреми која ће допринети и већој безбедности.www.rts.rs
![]()
Скенер за цело тело — Википедија
sr.m.wikipedia.org
Na prvoj slici je u stvari stari , sada domaci terminal, a ostale su sa novog - spoljni izgleda na https://airport.az/Verovatno nije za ovu temu, ali pricajuci o tome kako aerodrom moze da izgleda uz malo maste (i verovatno malo vise para), ne mogu da odolim a da ne prikazem par slika aerodrom Baku kao primer neceg i lepog i funkcionalnog.
Pogledajte prilog 137529Pogledajte prilog 137530Pogledajte prilog 137531Pogledajte prilog 137532Pogledajte prilog 137533Pogledajte prilog 137534Pogledajte prilog 137535Pogledajte prilog 137536