spatiotecte
Professional
- Učlanjen(a)
- 09.02.2007.
- Pohvaljen
- 17.368
direktor":1hlco2jo je napisao(la):I jesu li mu bar tortu kupili
Naravno da nisu!
direktor":1hlco2jo je napisao(la):I jesu li mu bar tortu kupili
JohnnyLee":2h215z3b je napisao(la):... једино што не знам је куда ће путници ићи ка авионима на новој Ц платформи, јер колико се ја сећам, не постоје капије за укрцавање на бус, већ само за искрцавање из буса (врата код пасошке контроле)
drum1":305t9cd2 je napisao(la):Покушао сам, безуспешно, да сазнам нешто отерминалу један од Ер Србије
питање:
Које су Ваше идеје за Терминал 1? Чуо сам да планирате да се скроз преселите на тај терминал и потпуно га преуредите? Да ли постоји пројекат и рок за извођење?
Мени као архитекти и ентузијасти за летење и путовања би свака информација или слика баш много значила!
Хвала унапред!
Одговор Air Serbia
Poštovani drum1,
sve o svim našim aktivnositma bićete obavešteni i preko naše Facebook strane. Nastavite da nas pratite i dalje.
Srdačan pozdrav
drum1":1dfgmjyj je napisao(la):Cuo sam pricu... Voleo bih da to nije istina... sta reci? Opsti haos u zemlji
Било је у новинама (Политика, Новости,...) о томе. Још док није потписан уговор, Итихат је претходно чешљао ЈАТ документацију и пронашао у архиви тај документ, где је наведено да је ЈАТ власник терминала 1.direktor":110g35xy je napisao(la):Otkud to nebih rekao mislim da je terminal u vlasnistvu ANT