Ако је земља пре намењена а новац обезбеђен, 18 месеци је комотан рок за изградњу.
Vremenski najzahtevniji deo je otkup kuća na Ledinama za prilazak ravnici između Surčina/Ledina i Save. Pogotovu sa nesređenim zemljišnim knjigama i katastrom. Učesnik foruma @stf sa dosta velikim iskustvom nam je govorio o tim slučajevima kada po tri godine se koči neki projekat zbog par neotkupljenih kuća.Буквално. Станица и мостови су најломпликованији подухвати.
Имаш ли неку фотку?Hleb & Kifle je najzad premešten iz onog špajza na novu lokaciju kod gejtova C3/C4. Ima više prostora i pogled na avione.
Одличан видео Серђио, само мога си мало зумирати ове ђевојке из Монтенегра гарант фине Подгоричанке . Мала шала наравно, јел си успео да видиш нови локал Хлеб и кифле ?
Hahahaa moras doci u Budvi da vidis ... bio sam prosao pored Hleb i kifle nisam primetio promene neke isti je kao sto je bio, sad ne znam da ima noviji lokalОдличан видео Серђио, само мога си мало зумирати ове ђевојке из Монтенегра гарант фине Подгоричанке . Мала шала наравно, јел си успео да видиш нови локал Хлеб и кифле ?
Ja stvarno ne mogu da verujem više. Ako vam je bučno, rešenje je selidba na Staru planinu ili Rudnik. U suprotnom se morate privići na uslove života u gradu - tramvaji, avioni, gužva jer nema metroa, itd.Buka od noćnih letova je nesnosna, jel normalno da celu noć sleću avioni preko grada?
Malo prestrogo reagujes. Na primer aerodrom u Cirihu nema ni poletanja ni sletanja posle 23:00 osim u vanrednim slučajevima baš iz razloga što je blizu naselja.Ako vam je bučno, rešenje je selidba na Staru planinu ili Rudnik.