.Usluga je mnooogo poboljsana. Cene su iste (Air Serbia je nastavila sa politikom promocija koju je imao Jat - kada nisu promocije, karte su relativno skupe nakon sto se let popuni do pola, a kada su promocije, karte su prilicno jeftine dok je let prazan a kada se popuni postaju skuplje ali i dalje pristupacne)
Ne znam koji su to letovi ukinuti i smanjeni (moguce je da jesu, zato pitam - koji?), ali u globalu je bas obrnuto - Air Serbia je uradila povecanje letova (sto na postojecim destinacijama sto na novim destinacijama) koje je bukvalno nevidjeno u avioindustriji.
Reci da Air Serbia nije nista bolja od Jata je jednostavno objektivno i fakticki netacno. Air Serbia je mnooogo bolja od Jata.
nensav":1zs3sxk1 je napisao(la):Kako ja nikada ne naletim na te promocije?
Nema vise leta za Ohrid. To mi je najsvezije, sada treba da idem tamo
Pa i nije bilo tesko da bude bolja od JAT-a, ali po meni nije dovoljno
Pa i nije bilo tesko da bude bolja od JAT-a, ali po meni nije dovoljno
A čekaj, ti reče da nema razlike
milos.tro":1bmppoy4 je napisao(la):
Siguran sam da je priča oko nastaka te fotografije mnogo interesantnija nego od onoga sto se vidi na njojTrejsi":2g5svhqt je napisao(la):I da, da li neko zna koja je ovo zgrada i čemu je služila ili služi i dalje?
Trebao je da bude let preko Turkisha Bgd-Antalijabeowl":1f0pkv27 je napisao(la):milos.tro":1f0pkv27 je napisao(la):
Ovo je AnadoluJet Da li je u pitanju čarter let ili je iz nekog razloga obavio redovan let iz Istanbula umesto Turkisha?
milos.tro":125z3bny je napisao(la):SREDA 13.08.2014. | 09:47
BG Aerodrom drugi u Evropi
IZVOR: B92
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... _id=887649
Beograd -- Aerodrom Nikola Tesla Beograd drugi je prestonički aerodrom u Evropi po procentualnom porastu broja putnika od čak 32 odsto.
To je objavilo Udruženje evropskih aerodroma (ACI Europe) u izveštaju za prvu polovinu godine, a saopštio je Aerodrom.
Trend porasta broja putnika nastavljen je i u julu. Opsluženo je rekordnih 539.823, dok je od početka godine registrovano više od 2,5 miliona putnika.
Tokom letnje sezone nekoliko puta je obaran dnevni rekord. Najviše putnika bilo je 2. avgusta kada je usluge beogradskog aerodroma koristilo 20.380. putnika, navodi se u saopštenju.
https://www.aci-europe.org/During the first half of the year, airports welcoming more than 25 million passengers per year (Group 1), airports welcoming between 10 and 25 million passengers (Group 2), airports welcoming between 5 and 10 million
passengers (Group 3) and airports welcoming less than 5 million passengers per year (Group 4) reported an average adjustment +4.8%, +7.8%, +2.8% and +6.1%. The summer season has started promisingly, with passenger traffic during
the month of June reporting an increase of +6.1% (EU: +5.3%; non-EU: +8.4%). However, freight growth dipped disappointingly to only +1.2%, while movements registered an increase of +3.4%. For the month of June, the airports which reported the highest increases in passenger traffic are as follows:
GROUP 1: Moscow DME (+12.8%), Istanbul IST (+9.5%), Antalya AYT (+7.6%), Rome FCO (+6.8%) & Barcelona BCN (+6.4%)
GROUP 2: Istanbul SAW (+26.5%), Athens (+22.3%), Tel Aviv (+17.0%), Brussels (+15.6%) and Lisbon (+13.5%)
GROUP 3: Basel-Mulhouse-Freiburg (+13.6%), Porto (+11.2%), Lanzarote (+10.9%), Bucharest OTP (+10.7%), Berlin SXF (+9.9%),
GROUP 4: Kiruna (+55.1%), Mykonos (+41.7%), Visby (+37.0%), Chisinau (+32.6%), Belgrade (+28.8%)