Био сам данас тамо и проверио.
Нема нигде фасадне цигле, чак ни на стану-моделу као што сам ја мислио. Продавац с којим сам разговарао ми је рекао да су све то фасете, како их он зове, које имају украсну, а не изолациону функцију.
Изолација (не знам како се зове тај материјал) је добра, веома солидне дебљине. Преко ње иду или споменуте фасете, или плоче. Има површина преко којих иду само плоче преко зида, без те изолације. Нисам сигуран, али мислим да су то зидови једне врсте тераса.
Сазнао сам још нешто. Наиме, оно што зову храстовим паркетом је сложено од дашчица дебелих свега 4 мм, ако сам добро схватио.
Иако су прво говорили да ће моћи да се бира између када и туш-кабина у купатилу, сада кажу да уграђују само каде. Не знам зашто су одустали од туш-кабина, али да су им каде јефтиније, јесу. :? Те туш-кабине су сада још једна од ствари којих има у излогу (стану за показивање), али их нема у радњи (у зградама).
До сада је продато нешто мање од пола станова. Има их непродатих у свим ламелама. Прошле су једино све гарсоњере од 30 квадрата, док још има оних од око 24 квм, без терасе.