Uprravo to, SVE grafite treba cisititi, od budjavih tagova i skrabotina, preko onih ''umrlica'' posvecenih narkodilerima i slicnoj baraberiji pa sve do murala sa Sv. Mladicem i Prepodobnim Putinom.Mogli bi ovi što su zaduženi da sprovode zakon da počnu da se istim bave, recimo. "Treća strana novčića".
Nije Fox nego Surreal.Ovu sliku sam postavio zbog ovog prvog dela gore. U pitanju je otac od repera zvanog FOX koji je prozivao mafijasa pa posle plakao i izvinjavao se.
Ja smatram da lep grafit ne treba unistavati a ovo je lep grafit i na mestu na kom treba da bude. Koliko ima drugih grafita pa ne dodju ovi isti da ga prefarbaju i javno objave sve to
Ovo je čista demagogija.Da država radi svoj posao ne bi bilo uopšte grafita i ne bi dolazili u ovu situaciju da jedni žvrljaju a drugi kao kreče pod policijskom zaštitom.
Protiv si samo zato sto je usmereno protiv Vucica, a kada su aktivisti SNS-a u Novom Sadu, organizovano sarali po fasadama na Limanu, nakon izbornog poraza sza savet MZ, nisi se bunio. Ili si principijelno protiv, ili za, a ne od slucaja do slucaja.Ovo sto si napisao je potpuno besmisleno, sta znaci kaznjavanje nakon saranja zida? Znaci ja ako sam nasarao zid 1997. mogu da ocekujem da me policija putem dnk otkrije i napise kaznu? Policija ili da uhvati na delu sto jako tesko ili nikako drugacije.
No da se vratimo temi, ja za sebe mogu da kazem da sam izuzetno nacionalno opredeljen ali prezirem lazni patriotizam i ovo sadasnje stanje mi je mnogo lepse od onog pre.
Pogledajte prilog 154696
Ako nisi primetio, desne i proruske stranke, optuzuju Vucica da planira priznanje Kosova, pa sirom grada povodom toga prave grafite. Ono u NS je bilo zvanicni, stranacki projekat, a ne slinavci.Sta je usmereno protiv Vucica majstore?
Naravno da mi je ogavno crtanje trobojki u Novom Sadu te slinavce bi natwrao da lizu to sto su usrali na Limanu ali genije ovo je forum o Beogradu a ne o Novom Sadu prema tome ne znam gde sam trebao da se bunim?
Svako uklanjnanje grafita je za pohvalu. Potrebno je angazovati vise radnika i nabaviti jos opreme za uklanjanje grafita, a mozda i osnivanje posebnog gradskog preduzeca za tu svrhu.@Navip Ne znam za ns dal je to zvanicni projekat stranke ali na vracaru je zvanican projekat stranke uprsvo da se uklanjaju grafiti al boli te uvo da to primetis jel tako. Bitno da sam naprednjak. Prosetaj malo po Vracaru pa ces videti koliko je uklonjeno grafita...
Ali da se vratmo mi na aktuelnu temu, ovo moze u novu rubliku iz minuta u minut.
Pogledajte prilog 154703
Ima nas koji mislimo da su patriotske snage te koje su dosle da prekrece mural sa porukom nakazne ideologije koja decenijama razara Srbiju.у овом случају мислим да је свима јасно да су ове најблаже речено "анационалне" организације уклониле мурал због патриотског садржаја. Сигуран сам да неће наставити своју акцију уклањањем "тагова" са зидова или неких других жврљотина.