Šta je novo?

Редови вожње

solecar

Professional
Učlanjen(a)
06.12.2011.
Pohvaljen
20.211
Objavio sam na FB grupi Senjaka aktuelni (izmenjeni) red vožnje, tako da je jedan deo ljudi obavešten. U svakom slučaju hvala na obaveštenju. Pisaću nadležnima da se to zameni.

KizaNoSleep

Higher intermediate
Učlanjen(a)
18.11.2019.
Pohvaljen
706
Gledam redukovali polaske na mojoj 305.
Sada ima 1-2 vozila manje, interval je povećan... 😔
Bile su gužve jer se dešavalo da ni ne pošalju vozila, sad će tek biti cirkus.

Ne kapiraju ljudi da se grdan narod doselio proteklih godina, i da će ovo biti rasulo.
Videćemo kako će biti, ali sam očekivao poboljšanje usluge a ne srozavanje kvaliteta, što oni upravo i rade.

solaris52

Intermediate
Učlanjen(a)
10.06.2020.
Pohvaljen
55
Prva 37 iz grada ujutru ide u 5 i 20h......dakle ako živite na Banovom Brdu, a želite baš tako rano ujutru u Rakovicu,morate istu da čekate bar negde do 5 i 45h,dakle u Rakovici ste oko 6h ujutru....znači,alternativa tome je da ustanete ranije,sačekati neki bus sa Brda do Sajma i čekate 3A...koji hvala bogu krece čitav sat ranije sa Beograda na Vodi ka Kneževcu,tako da dok se naša 37 oteli i krene iz grada,taj isti 3A obavi 4 polaska iz grada pre prve 37 ujutru...
Za to vreme na primer ako ste stanovnik Resnika ,mozete u tu istu Rakovicu da dodjete hvala bogu ako vozač nagazi,već oko 4 i 15h ujutru,jer prva 47 iz Resnika krece u 4h...ili ne daj bože ako ste sa Novog Beograda,a zelite u Rakovicu,i ona krece u 4 i 30h iz Bloka 45...i opet i ona stigne pre naše čuvene 37 koja eto u tom trenutku jos uvek nije krenula iz grada...jer eto neko je to tako pametno smislio....znaci pogledsjte ujuttu ako nekad budete slučajno se nasli tu,kako izgleda stanica kod Meka na Vidikovcu u 5h ujutru...obzirom da mi je posao u Rakovici,svaki dan gledam istu scenu....preko 20 ljudi svako jutro ceka neki autobus ka Rakovici,ali nema nista pre 5 i 15h...dok ne naidju prva 50 i prvi 504 sa Vidikovca....a kao sto sam vec rekao sa Banovog Brda možete samo unazad ka Sajmu,ne napred....inače kasnite svakako...znaci neko moze pre 5 da bude na poslu,cak i da ne zuri,a neko garantovano kasni svako jutro kao ja jer nema bus pre....i alternativa je pesačenje...da li treba da napomenem da je prva 50-ca u 5 h toliko puna da je to nestvarno,šta mislite zašto???
Jbt,ko da niko ne mora rano da radi,kao da onaj koji koristi prvu 23-ku ili prvu 47-cu,kao da samo oni moraju na posao..sednu gospoda u topli BMC dupli i greju dupe i pre 5h su u gradu,a vi koji radite rano u Rakovici....jbg,žao nam je.....UŽASSSSSSSS......

Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока

Vrh