Šta je novo?

Редови вожње

Trolejbuska linija 28 nije isto što i autobuska linija 28A. Obzirom da nigde nije navedeno da li se menja red vožnje ili ostaje isti, nejasno je da li je pomenuti na sajtu DJP, koji si naveo, važeći ili ne.​
 
Džabe gledate red vožnje, juče je npr. u periodu 16.36-16.38 dispečer pustio tri tramvaja sa Beka (5, 10, 5), koje je prethodno držao tu 10-20 min (nije svaki stigao u isto vreme). Ali je zato tramvaj s oznakom 11, zakazan polazak na liniji 16.39, sklonjen na slepi kolosek, a polazak je realizovalo drugo vozilo s oznakom 11 u 16.50, koje je u okretnicu ušlo oko 16.45.

Zamislite čega bi se sve tu našlo da sam imao vremena ceo dan da beležim.

Ovakva događanja na mene ostavljaju banjski efekat, osim ako nisam prinuđen da se koristim nekom od tih linija, kao što sam nekada bio. Nekako opušta to iskustvo da dok ti pokušavaš da budeš kompetentan u globalnoj privredi, pored tebe neko na poslu živi svoj najbolji slow pace život, minimalno izmenjen od tamo neke 1923 (ne znam kada je tačno u široku upotrebu ušla hemijska olovka).
 
Novi red voznje na 860i
 

Prilozi

  • red_voznje_860I (13).pdf
    873,6 KB · Pregleda: 98
Evo ga SP Košmar u punom sjaju, nije ni došao bus za pretposlednji polazak u 22:40 (305), ali je zato #3448 otišao za garažu.

Slepci.
 
С тим што се квазифорум више не зове тако и немој користити стари назив.
 
Uz to očigledno i dalje ne može da mu se pristupi, pokušam da se registrujem i izbacuje mi da je trenutno onemogućena registracija korisnika.
 
Ma džabe red vožnje, to u uslovima ovih radova ne važi.
Kreće kad ko želi.
 
Redovno vozači poteza 300 zloupotrebljavaju gužve da bi namerno kasnili i onda se isključivali da se uklope sa redom vožnje
 
Juče u dimitrija tucovića 3 četrdesetice za redom u pravcu ka banjici. Kako ili bolje zašto??? Jel neko uopšte kontroliše kad ko kreće?
 
Redovno vozači poteza 300 zloupotrebljavaju gužve da bi namerno kasnili i onda se isključivali da se uklope sa redom vožnje
Evo ti dokaz i klasična zloupotreba radova za kašnjenje.

Treba da krene sa Terminusa Boleč u 14:09 a vidi gde je, i idu kao vozić.

Screenshot_2023-10-28-14-14-13-583_buslogic.beogradplus.jpg
 
Redovi vožnje,posebno popodne u teškom raskoraku, na gotovo svim linijama #300 osim 308 & 309.

A evo sad prođoh radove kod stajališta Filipa Kljajića ka Ustaničkoj, gde proširuju Smederevac... Znate li da nema NIJEDNOG Radnika??? Kiša verovatno.

Pitanje za vodonačelnika, hoće li se za mesec dana promaći koji metar dalje? I koji je rok za završetak, tj hoće li biti pre metroa?

Organizacija 0.
 
Vreme je prelepo i mogli su to da završe do kraja meseca a ne do kraja februara
 
Bitno da radovi ne kasne po nekoliko decenija, kao na drugim deonicama. :D
 
Sajt GSP - a opet briljira sa redovima vožnje. Po ko zna koji put sve prigradske linije koje ne drže oni, ne postoje u sistemu. Odnosno, čim su izgubili dobar deo linija sa poteza 600, sve ih pobrisali iz spiska. Tamo još uvek žive u ITS 1 i ITS 2 sistemu. Uzgred, na sajtu SJP i dalje stoji da linija 607 saobraća, pa sam iz tog razloga hteo da proverim na sajtu GSP - a, kad ono...​
 
А зашто на сајту ГСП-а треба да буду редови вожње за линије на којима не возе? Треба да избаце и све градске линије на којима не возе. Редови вожње треба да стоје на сајту Секретаријата и за сваку линију треба да пише ко је превозник како би грађани знали ко је крив што линија ради или не ради добро.
 
Vrh