Šta je novo?

Редови вожње

I Google mape imaju tačan red vožnje, za IOS je widget Google Transit Departures korisna stvar.
 
Evo, sad sa Trga nije pošla nijedna 27 od 10.35 do 11.02 (iako je polazak u 11.03). Strahota.
Screenshot_2023-06-01-11-02-50-862_com.android.chrome-edit.jpg
 
Poslednja izmena od urednika:
Ne vidim ni na sajtu bgprevoz ni gsp da su postavili letnje redove voznje. Nekada su to barem redovno ažurirali.
 
Ja sam upravo video da 83 nedeljom ide na 17 minuta...

Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
 
Al su ga osandrčili kao da leti ljudi ne rade 😢

Naročito uveče, baš nepravedno.

Ajde da se poštuje i da šalju vozila pa i nekako a sada em ih nema em je red vožnje užas.

A bg prevoz spava, boli njih uvo što je od danas počeo, čak i busevi imaju, iako sam prestao da ih pratim.
 
Ako ništa bar na 307 je ostao isti letnji red vožnje kao prošle godine, očekivao sam da će ga još prorediti, al na sreću nisu
 
Da li se zna da li ADA linije saobraćaju svaki dan, obzirom da nigde nisam video da piše bilo šta na tu temu, a imajući u vidu da su prethodnih nekoliko godina samo vikendom saobraćali? Takođe, koja je trasa linije ADA 1?
 
Pročitala sam negde, ne sećam se gde, da idu samo vikendom, od Trga Republike do Vidikovca, na 50 minuta, prvi polazak u 9:50. Ne idu trasom linija 53 i 23, nego Ratka Mitrovica, pa preko Čukaričke, Ada, Sajam...
 
Zar nije pre bilo da voze samo kad je sunčano? Kad je oblačno, jok.
 
Ranijih godina su ADA linije saobracale svakim danom, provereno, jer sam istu koristio na godisnjem odmoru a zivim na zvezdari.
 
ADA linije su saobraćale radnim danom i vikendom, a onda prethodnih nekoliko godina vikendom.
 
Ja sam upravo video da 83 nedeljom ide na 17 minuta...

Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Ćeli ste zglob, dobili ste. :cool: Šalu na stranu ne treba zaboraviti da 23 i 95 već godinama prolaze tako ponekad na 6-7 minuta ako ne bude nekog s*anja, i to radnim danom van špica prema zimskom redu vožnje (bazni takt). Neretko se i one pretvore u 17min, svakako usred radne nedelje.

Sad kad počne masovno sakaćenje koje će se nastaviti i u septembru. Kako je krenulo ima 95 da bude solo na 10min, i pored preuzimanja poteza 600 od strane privatnika. Dođoše zglobni BMC, al svratiše i solo na 52, 56, 88 i ostale linije. Pre neki dan sam se zaprepastio na Mostaru. IK103, solo BMC i solo N - skoro sve na nekad zglobnim linijama. Horor. Bez ukidanja polazaka kad poakaju i njih neće imati šta da pošalju na liniju. I privatnici su drastično popustili. Vozio se skoro 92-kom od Sajma do Ade, pa ja ne znam kad sam ušao u MAZ toliko štrokav i raskupusan da se može meriti samo sa kosmajskim i zemunskim Ikarbusima. Ono što se kotrlja po drugim linijama je još i dobro.
 
A najjača mi scena u subotu predveče, čekam trolu u Takovskoj jedno pola sata i nailazi neka kolona biciklista u pratnji pandura i neki matorci počnu "zbog ovih besposlenih ja ne mogu da odem sa posla kući", kao da tih 1 min što oni prođu ulicom nešto menja, a to što ovi ne poštuju red vožnje mu nije problem.
 
A dobro, većina biciklističkih udruženja su uglavnom smarači bez cilja i smisla.
 
Da li si proverio na okretnici na Zvezdari? Na sajtovima na kojima bi trebalo da se nađe, nema. Pisao sam preko twitter Servisnog centra da nema istaknutih redova vožnje, pa videćemo šta će biti.​
 
Nemam pojma, ja ne živim na okretnici (živeo nekad dok sam studirao), tako da ako neko slučajno živi i ima red voznje, neka slika.
 
Vrh