Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Jezivo. Podseti me da sad da sam skoro u prolazu video negde isto takvu karakondžulu, al ne mogu da se setim gde. Mislim da je neki slot klub bio.
Ogromna je razlika između LED ekrana u Londonui Njujorku isključivo na najprometnijim raskrsnicama kvartova komercijalnog sadržaja bez stambenih kvadrata, i ovakvih pop-apova u ambijentalnoj celini varošice grada od milion i kusur.
Ima dosta načičkanih reklama na Terazijama, pa nikom ne smeta, ali ovo je užasno. Doduše treperenje nekih LED ekrana novobeogradskih molova se može videti i sa terasa u drugim delovima grada (meni celu noć blješte Delta i West 65 Tower, ne zna se koji je gori), pa mogu da zamislim kako je ljudima prekoputa. Jeste da nema mnogo zgrada oko Ušća i Delte, ali opet.
Možda ne bi bilo loše da im dozvole do 10, do ponoći samo trake oko prozora, a noću samo ulaz bez treperenja. Razumem da je razlog postavljanja bilo privlačenje pažnje, no ne treba izgubiti meru.
Среда, 31.05.2023. Тај објекат делимично се урушио у лето 2021. услед неправилног извођења грађевинских радова на суседној парцели, а власници станова који су тада остали без крова над главом не знају када ће на истој локацији почети градња зграде у којој би требало да добију станове
Само један бочни зид остао је од зграде у Видовданској 2а. И он би данас требало да буде сравњен са земљом као и та вишеспратница која се средином јула 2021. делимично урушила туђом грешком услед бахатог и неправилног извођења грађевинских радова на суседном градилишту у Видовданској 4.
Poslednjih desetak dana je viđeno brdo radnika koji su menjali opremu na anteni, i ona je navodno aktivna bez obzira što objekat ni ne postoji u katastru.
Na tom ćošku je poslednjih meseci uvek nekoliko majstora, drndaju nešto oko prizemlja tempom tri rakije, sat odmora, razbacuju alat i materijal po kolovozu... Grotlo zaslužuje napalm, naravno.
Da zgrade "niÄu" jedna do druge, izraz je koji se odavno primio u narodu, baÅ¡ kao Å¡to se na plodno graÄevinsko tle gradskih sredina "prima" svaka nova nekretnina. U tim velikim, urbanim sredinama kao Å¡to su Beograd, Novi Sad, ali i u turistiÄkim centrima poput Zlatibora, poslednjih godina...
U toku je rušenje kuće u ulici Gospodara Vučića 19, u kojoj se nalaze stanari. Zbog bahatosti investitora, građani su u strahu da im se ne sruši krov nad glavom.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.