Искрено само сам гуглао куће у низу да нађем одговарајућу слику са гаражама доле. Ово је нешто у Хрватској, нисам сигуран да ли је изграђено.Ovaj render jel to izgrađeno to je više varijanta kucica u nizu
Ovo je totalno ludilo na vise nivoa.Izvođač je isekao oluk na spomeniku kulture konaku kneginje Ljubice.
Inače podneo sam prijavu građevinskoj inspekciji 25.5 ali do sada nisam obavešten o postupanju po prijavi.
Baš će da se potresu.. presešće im burek..
Sole, nije mi namera da širim defetizam, zaista. Ne bih šetao svake subote da mislim tako. Samo sam, nažalost, svedok ovog doba zlog gde se sve čini samo iz partikularnih, pojedinačnih interesa dok je opšti, javni interes potpuno zapostavljen od odgovornih institucija u kojima sede zaposleni čija je dužnost da ga sprovode. Nažalost, svojom dužnošću smatraju da je dovoljno da se pojave na poslu, ako i to. Skidam kapu pojedincima u tim institucijama koji još pokušavaju da pošteno rade svoj posao ali takođe znam da su potpuno potisnuti i da trenutno vlada sistem ili si sa nama ili si protiv nas.Zato nam i jeste tako kako nam je zato što se smatra da se ne treba ni u šta upuštati jer je bitka unapred izgubljena i da je bolje sedeti kod kuće. I tako za sve. A ako nas nešto muči, onda to izlečimo pisanijem po društvenim mrežama.
Миљаковачка верзија кућа у низу.
Још када би гаража имала директну везу са спратом изнад.
Pogledajte prilog 165104 > Pogledajte prilog 165105