ivana-bg":3q90gwur je napisao(la):
Ja ne jurcam i veoma sam uvidjajna za pesake i bicikliste, bila vozac ili suvozac (bar uvek kritikujem ovu drugu stranu da uspori i da im ne prilazi blizu cak i kad sedim pozadi), ali kako da stignem do kucice gde se kupam i odmaram ako ne kolima. Nosim i hranu i svasta nesto, ne mogu po onom suncu da pesacim 10km, ako nema i vise...nemam izbora.
Тај пут по насипу није предвиђен за моторна возила јер моторним возилом законски (да не прођеш поред знака забране или да не газиш по зеленој површини/парку/шеталишту) не можеш да се попнеш на насип...тако да немаш ти шта да будеш увиђајна јер ту колима није место...
Ако бих ја гледао да радим све за шта нећу казну да платим, могао бих ђубре по улицама да бацам, да пљујем по улицама, уринирам на шеталишту и још много тога, ако не видим некога ко може казну да ми наплати...али наравно да нећу то да радим...(иначе ове примере немој никако да повезујеш са собом, ставио сам их да бих направио паралелу како некажњено може да се крши закон, дакле твој пример је другачији али има исти резултат...некажњено кршење закона).
У чему је поента...ти таквим кршењем закона стављаш ~120 000 људи по блоковима у опасну ситуацију да у случају пробијања насипа неки од њих буду удављени или заражени...Дакле, *ебеш закон...није у реду да угрожаваш нечији живот...
Сад се питаш, па, колико ја то угрожавам...одговор је јако мало, али има доста пута по мало, па се вероватноћа повећава јер је насип све гори и гори, све више пропада и сносиш део одговорности ма како ти то звучало!
Иначе, насип у дужини од блока 70а до моста има округло 10Км...тако да ти није добра рачуноица...од Др. Ивана Рибара, одакле се пењеш до моста (иако ти је сојеница пре моста) има 7 кома нешто километара...
Паметна си девојка, узми бицикл, стави корпу на бицикл и рекреирај се са сасвим довољном количином хране која у корпу може да стане...јер све ово што причаш да радиш није лепо и када би сви тако радили свачега би се нагледали...
Да поновим, да би дошло до просвећења многих људи и да би се овај проблем решио, битно је да ако неко зна/може/жели/има времена, направи своје графичко виђење подручја блокова 71, 72, 45, 44, 70, 70a, 61, 62, 63, 64 (~120 000 становника) 24-48 сати после пуцања насипа при водостају до врха насипа, неби ли се та слика ,,проширила" по интернету и дигла што већа прашина!!!