"
Da zvezdarska inspekcija hoće ili dobije nalog da radi - za nedelju dana bi završili posao.
Svi oni tačno znaju 'štekove', podrume, šupe ili stanove gde se drži 'cenjena roba'.
Pre neki dan je na TV govorio predsednik opš.Zvezdara u stilu 'mi smo nemoćni',.. itd.
što nije tačno, već su izgleda svi oni u 'dilu' sa prodavcima - najjasnije rečeno."
Evo još jednom citirani post sa predhodne strane, a kome ovo nije jasno - neka pita.
Prodavci su na Bulevaru po 10-15g. i imaju 'svoje mesto', a znaju se sa inspekcijom vrlo dobro.
Kad moj prijatelj rep.trž.inspektor povremeno ode u pomoć na Bulevar, onda mi u povratku
ispriča stanje i prenese pozdrave od bulevaraca, koji me pamte još od kada sam držao tu radnju
preko puta opš.Zvezdara, a sada je Sent Đzorđz.
Sutra dolazi kod mene ( nedeljom pazari na zemunskoj pijaci), pa ćete moći da mu postavljate
direktno pitanja u vezi trgovine na Bulevaru i da li to može da se spreči kao na Zel.vencu.
...........................................................................................................................
Ovaj auto nije parkiran na pešačkom prelazu, a jeste iza žute linije, pa ispada da je to ok.
Hteo sam da kažem da nije trebalo povući žunu liniju iza stuba sa pešačkim znakom
jer je suviše blizu p.prelaza, pa može da ugrozi pesake, ali iskoristili su svaki milimetar.
.................................................................................
ps
Milance":2nnip7qd je napisao(la):
@dragan ...Ne mogu da ti objasnjavam sta si napisao ako sam ne shvatas.
Naravno da ne možeš ! ... da objasniš ni meni ,ni bilo kome, šta ti to hoćeš da kažeš,a
verujem da ni tebi nije jasno, pa prvo sebi objasni .. i bolje se bavi temom nego spamom.