Kakve ti informacije trebaju? Primopredaja je pocela pre 7 dana, ima vec useljenih stanova. Sledece nedelje se planira pustanje struje po hodnicima, ulaz u garazu jos uvek nije moguc, kao ni pristup novoj ulici do bloka B. Dobro je sto je pocelo useljenje, ali je lose sto je sve okolo dosta prljavo i neuredno, kao i to sto ce parking biti problematican dok se ne otvori ulica i garaze.Da li je neko kontaktirao investitora u skorije vreme i ima neke nove informacije vezane za blok B ?
Hvala na informacija, ja npr. prvi put cujem da je pocela primopredaja, na mailove mi ne odgovaraju, na telefone se ne javljaju, imam neki broj na koji sam ranije uspevao da dobijem nekoga iz prodaje on je sada nedostupan, imam samo od Marka Kostica sefa gradilista. Da li mozda imate neki broj telefona na koji se neko javlja iz Energoprojekta? Svakako cu otici licno, no nije na odmet imati broj.Kakve ti informacije trebaju? Primopredaja je pocela pre 7 dana, ima vec useljenih stanova. Sledece nedelje se planira pustanje struje po hodnicima, ulaz u garazu jos uvek nije moguc, kao ni pristup novoj ulici do bloka B. Dobro je sto je pocelo useljenje, ali je lose sto je sve okolo dosta prljavo i neuredno, kao i to sto ce parking biti problematican dok se ne otvori ulica i garaze.
Ja sam preuzeo ključeve prosle nedelje.Hvala na informacija, ja npr. prvi put cujem da je pocela primopredaja, na mailove mi ne odgovaraju, na telefone se ne javljaju, imam neki broj na koji sam ranije uspevao da dobijem nekoga iz prodaje on je sada nedostupan, imam samo od Marka Kostica sefa gradilista. Da li mozda imate neki broj telefona na koji se neko javlja iz Energoprojekta? Svakako cu otici licno, no nije na odmet imati broj.
Meni su na primopredaji rekli da nema uslova za kablovsku i internet, dok provajderi kazu da ima uslova. Tako da bolje zovi provajdere pa pitaj, ja cu sutra podneti zahtevJa isto imam problem da dobijem nekog iz prodaje jos od cetvrtka. Sto se tice mobilnih, jedan je iskljucen, a na drugi se ne javlja niko. Dobio sam ih nekako na fiksni pa su mi rekli da je osoba zaduzena za prodaju na gradilistu juce i danas, ali tamo se nije pojavio juce, a i drugi kupci izgleda imaju slican problem. Od sutra do petka cu verovatno biti tamo veci deo dana pa cu videti sa Markom da dodjem nekako do nekog iz prodaje, jer je ovo bas neozbiljno. Nego, da li neko zna (idealno od ljudi koji su se vec uselili) moze li da se pusti intenet i kablovska ili mora da se ceka tehnicki prijem za to?
Hvala za info. Zvao sam juce jednog od provajdera (da ne reklamiram sad koga) pa su mi rekli da ce proveriti da li ima uslova i javiti.Meni su na primopredaji rekli da nema uslova za kablovsku i internet, dok provajderi kazu da ima uslova. Tako da bolje zovi provajdere pa pitaj, ja cu sutra podneti zahtev
Postoje na adresi i MTS i SBB usluge. Radim u telekomu, čeka se da se ubaci kapacitet u sistem i onda će moći da se uvede usluga.Hvala za info. Zvao sam juce jednog od provajdera (da ne reklamiram sad koga) pa su mi rekli da ce proveriti da li ima uslova i javiti.
Meni su u SBBu rekli da mora tehnicki prijem zgrade da bude prvo. Sad smo uzili A1 Hello Stranger prepaid SIM koji koristimo kao hotspot u starom telefonu, uplacuje se mesecno neograniceni internet za 2000 din, i uzeli smo preko SBB-a EON aplikaciju za smart TV, to je oko 2500 din mesecno. Sve je bez ugovorne obaveze pa cekamo "zicu".Postoje na adresi i MTS i SBB usluge. Radim u telekomu, čeka se da se ubaci kapacitet u sistem i onda će moći da se uvede usluga.
U Mts-u će moći da se dobije 14 meseci za jedan dinar ukoliko nemate već servise tamo.Meni su u SBBu rekli da mora tehnicki prijem zgrade da bude prvo. Sad smo uzili A1 Hello Stranger prepaid SIM koji koristimo kao hotspot u starom telefonu, uplacuje se mesecno neograniceni internet za 2000 din, i uzeli smo preko SBB-a EON aplikaciju za smart TV, to je oko 2500 din mesecno. Sve je bez ugovorne obaveze pa cekamo "zicu".
U Mts-u će moći da se dobije 14 meseci za jedan dinar ukoliko nemate već servise tamo.
Nekoliko stanara kojima je bilo hitno je "useljeno" ali bez bilo kakvog tehnickog prijema a to ce biti ko zna kad jer garaze jos nisu gotove niti ce uskoro.Vidim da su neki stanari dobili ključeve. Da li to znači da je izvršen tehnički prijem i dobijena upotrebna dozvola ili će to tek naknadno?
Odakle vam informacija da garaze nisu gotove? Garaze su kompletno sredjene u bloku B, ceka se dozvola za otvaranje ulice i nakon toga ce biti moguc ulaz u garazu. Kraj februara, pocetak marta, je neki okvirni rok.Nekoliko stanara kojima je bilo hitno je "useljeno" ali bez bilo kakvog tehnickog prijema a to ce biti ko zna kad jer garaze jos nisu gotove niti ce uskoro.
Okvirni rok za ulice je bio i cini mi se novembar ili decembar 2024 a da ne pricam sto mi je u ugovoru bio i jun 2023.Odakle vam informacija da garaze nisu gotove? Garaze su kompletno sredjene u bloku B, ceka se dozvola za otvaranje ulice i nakon toga ce biti moguc ulaz u garazu. Kraj februara, pocetak marta, je neki okvirni rok.
Okvirni rok za ulice je bio i cini mi se novembar ili decembar 2024 a da ne pricam sto mi je u ugovoru bio i jun 2023.Kad kazem gotove mislim i bezbedne tj. da su provereni protivpozarni sistemi i da je data tehnicka dozvola. Na mom garaznom mestu sprinkleri vise naopacke, prilikom vece kise voda se sa rampe sliva i ulazi u trafo sobu (na cijim vratima pise "visok napon - opasno po zivot") i tako jos nesto.
Komšinice, koju informaciju su vam rekli pa mislite da neće biti do kraja godine?PREVARANTI, LAZOVI i MULJATORI, proklinjem dan kad sam im dala pare za stan tamo...
A sve na foru da gradi "Energoprojekt", ko zna ko to pravi, "Napred" je vecinski njihov vlasnik...
Lamelu "A" ako zavrse ove godine, ruku dajem...
Ne treba mi nikakva informacija, uostalom ne verujem nista sto mi kazu, ovo je zakljucak na osnovu toga kako rade i kojom brzinom. Menjaju rokove svaki cas, datumi iz predugovora i ugovor nisu ispostovani, tri sprata zidaju 5 godina...Komšinice, koju informaciju su vam rekli pa mislite da neće biti do kraja godine?
To je sve tačno, ali konkretno stan koji smo mi kupili je gotov, fali samo ograda na terasi. Ne izgleda mi kao da će biti useljenje tako daleko.Ne treba mi nikakva informacija, uostalom ne verujem nista sto mi kazu, ovo je zakljucak na osnovu toga kako rade i kojom brzinom. Menjaju rokove svaki cas, datumi iz predugovora i ugovor nisu ispostovani, tri sprata zidaju 5 godina...