Šta je novo?

Енергопројект / Блок 24 - Бежанијска коса, М3-3

Struja je pustena ali je objekat jos uvek daleko od tehnickog prijema, pogotovo garaze. Trotoar na severnoj strani bloka B je u uzasnom stanju. Bilo je opravdanja od strane Energoprojekta da se samo struja i put cekaju, evo stigli su, a objekat B i dalje nije spreman za primopredaju.

Da li je neko kontaktirao investitora u skorije vreme i ima neke nove informacije vezane za blok B ?

Poslednja izmena:
Da li je neko kontaktirao investitora u skorije vreme i ima neke nove informacije vezane za blok B ?
Kakve ti informacije trebaju? Primopredaja je pocela pre 7 dana, ima vec useljenih stanova. Sledece nedelje se planira pustanje struje po hodnicima, ulaz u garazu jos uvek nije moguc, kao ni pristup novoj ulici do bloka B. Dobro je sto je pocelo useljenje, ali je lose sto je sve okolo dosta prljavo i neuredno, kao i to sto ce parking biti problematican dok se ne otvori ulica i garaze.

Kakve ti informacije trebaju? Primopredaja je pocela pre 7 dana, ima vec useljenih stanova. Sledece nedelje se planira pustanje struje po hodnicima, ulaz u garazu jos uvek nije moguc, kao ni pristup novoj ulici do bloka B. Dobro je sto je pocelo useljenje, ali je lose sto je sve okolo dosta prljavo i neuredno, kao i to sto ce parking biti problematican dok se ne otvori ulica i garaze.
Hvala na informacija, ja npr. prvi put cujem da je pocela primopredaja, na mailove mi ne odgovaraju, na telefone se ne javljaju, imam neki broj na koji sam ranije uspevao da dobijem nekoga iz prodaje on je sada nedostupan, imam samo od Marka Kostica sefa gradilista. Da li mozda imate neki broj telefona na koji se neko javlja iz Energoprojekta? Svakako cu otici licno, no nije na odmet imati broj.

Ja isto imam problem da dobijem nekog iz prodaje jos od cetvrtka. Sto se tice mobilnih, jedan je iskljucen, a na drugi se ne javlja niko. Dobio sam ih nekako na fiksni pa su mi rekli da je osoba zaduzena za prodaju na gradilistu juce i danas, ali tamo se nije pojavio juce, a i drugi kupci izgleda imaju slican problem. Od sutra do petka cu verovatno biti tamo veci deo dana pa cu videti sa Markom da dodjem nekako do nekog iz prodaje, jer je ovo bas neozbiljno. Nego, da li neko zna (idealno od ljudi koji su se vec uselili) moze li da se pusti intenet i kablovska ili mora da se ceka tehnicki prijem za to?

Hvala na informacija, ja npr. prvi put cujem da je pocela primopredaja, na mailove mi ne odgovaraju, na telefone se ne javljaju, imam neki broj na koji sam ranije uspevao da dobijem nekoga iz prodaje on je sada nedostupan, imam samo od Marka Kostica sefa gradilista. Da li mozda imate neki broj telefona na koji se neko javlja iz Energoprojekta? Svakako cu otici licno, no nije na odmet imati broj.
Ja sam preuzeo ključeve prosle nedelje.

Ja isto imam problem da dobijem nekog iz prodaje jos od cetvrtka. Sto se tice mobilnih, jedan je iskljucen, a na drugi se ne javlja niko. Dobio sam ih nekako na fiksni pa su mi rekli da je osoba zaduzena za prodaju na gradilistu juce i danas, ali tamo se nije pojavio juce, a i drugi kupci izgleda imaju slican problem. Od sutra do petka cu verovatno biti tamo veci deo dana pa cu videti sa Markom da dodjem nekako do nekog iz prodaje, jer je ovo bas neozbiljno. Nego, da li neko zna (idealno od ljudi koji su se vec uselili) moze li da se pusti intenet i kablovska ili mora da se ceka tehnicki prijem za to?
Meni su na primopredaji rekli da nema uslova za kablovsku i internet, dok provajderi kazu da ima uslova. Tako da bolje zovi provajdere pa pitaj, ja cu sutra podneti zahtev

Meni su na primopredaji rekli da nema uslova za kablovsku i internet, dok provajderi kazu da ima uslova. Tako da bolje zovi provajdere pa pitaj, ja cu sutra podneti zahtev
Hvala za info. Zvao sam juce jednog od provajdera (da ne reklamiram sad koga) pa su mi rekli da ce proveriti da li ima uslova i javiti.

Postoje na adresi i MTS i SBB usluge. Radim u telekomu, čeka se da se ubaci kapacitet u sistem i onda će moći da se uvede usluga.
Meni su u SBBu rekli da mora tehnicki prijem zgrade da bude prvo. Sad smo uzili A1 Hello Stranger prepaid SIM koji koristimo kao hotspot u starom telefonu, uplacuje se mesecno neograniceni internet za 2000 din, i uzeli smo preko SBB-a EON aplikaciju za smart TV, to je oko 2500 din mesecno. Sve je bez ugovorne obaveze pa cekamo "zicu".

Meni su u SBBu rekli da mora tehnicki prijem zgrade da bude prvo. Sad smo uzili A1 Hello Stranger prepaid SIM koji koristimo kao hotspot u starom telefonu, uplacuje se mesecno neograniceni internet za 2000 din, i uzeli smo preko SBB-a EON aplikaciju za smart TV, to je oko 2500 din mesecno. Sve je bez ugovorne obaveze pa cekamo "zicu".
U Mts-u će moći da se dobije 14 meseci za jedan dinar ukoliko nemate već servise tamo.

Вечерашње - 05.02.2025., сликано нешто пре 18 часова.

Код зграда Блока А се ради и у ово време
IMG_20250205_173637_resized_20250205_070728492.jpg
IMG_20250205_173656_resized_20250205_070731043.jpg
IMG_20250205_173709_resized_20250205_070728926.jpg

Светла срећних станара у зградама Блока Б
IMG_20250205_173839_resized_20250205_070727956.jpg
IMG_20250205_173847_resized_20250205_070731494.jpg
IMG_20250205_173923_resized_20250205_070730178.jpg

IMG_20250205_173412_resized_20250205_070730600.jpg

:sesir:

Drage komšije
Definitivno ima mogucnost i SBB I MTS. Signal je puste i ostavljena su 2 flajera.
Kako ne bih nekog favorizovao saljem oba kontakta pa se mozete raspitati
MTS FEĐA 0646503425
SBB MILAN 0698433822.
Inace sve sitne probleme otklanjaju u hodu i za sad je sve kako treba.
Pozdrav

Vidim da su neki stanari dobili ključeve. Da li to znači da je izvršen tehnički prijem i dobijena upotrebna dozvola ili će to tek naknadno?

Vidim da su neki stanari dobili ključeve. Da li to znači da je izvršen tehnički prijem i dobijena upotrebna dozvola ili će to tek naknadno?
Nekoliko stanara kojima je bilo hitno je "useljeno" ali bez bilo kakvog tehnickog prijema a to ce biti ko zna kad jer garaze jos nisu gotove niti ce uskoro.

Nekoliko stanara kojima je bilo hitno je "useljeno" ali bez bilo kakvog tehnickog prijema a to ce biti ko zna kad jer garaze jos nisu gotove niti ce uskoro.
Odakle vam informacija da garaze nisu gotove? Garaze su kompletno sredjene u bloku B, ceka se dozvola za otvaranje ulice i nakon toga ce biti moguc ulaz u garazu. Kraj februara, pocetak marta, je neki okvirni rok.

Odakle vam informacija da garaze nisu gotove? Garaze su kompletno sredjene u bloku B, ceka se dozvola za otvaranje ulice i nakon toga ce biti moguc ulaz u garazu. Kraj februara, pocetak marta, je neki okvirni rok.
Okvirni rok za ulice je bio i cini mi se novembar ili decembar 2024 a da ne pricam sto mi je u ugovoru bio i jun 2023. :) Kad kazem gotove mislim i bezbedne tj. da su provereni protivpozarni sistemi i da je data tehnicka dozvola. Na mom garaznom mestu sprinkleri vise naopacke, prilikom vece kise voda se sa rampe sliva i ulazi u trafo sobu (na cijim vratima pise "visok napon - opasno po zivot") i tako jos nesto.

Poslednja izmena:
Okvirni rok za ulice je bio i cini mi se novembar ili decembar 2024 a da ne pricam sto mi je u ugovoru bio i jun 2023. :) Kad kazem gotove mislim i bezbedne tj. da su provereni protivpozarni sistemi i da je data tehnicka dozvola. Na mom garaznom mestu sprinkleri vise naopacke, prilikom vece kise voda se sa rampe sliva i ulazi u trafo sobu (na cijim vratima pise "visok napon - opasno po zivot") i tako jos nesto.

Ima modela koji vise naopačke

Baš mi je krivo što se ovo sve oteglo u nedogled, pre svega zbog budućih stanara. Igrom slučaja pratim od početka, i sam sam hteo da kupim stan zbog male spratnosti, mirne okoline, i blizine mojih roditelja, a i tada sam bio nekog stanovišta da je činjenica što radi Energoprojekt veliki plus i prednost. Na kraju su me neprofesionalnost prodaje Energoprojekta i neki moj osećaj da muljaju i sakrivaju neke činjenice odgovorili od kupovine stana. Sve pohvale za šefa gradilišta, čovek se više potrudio da mi pruži sve informacije nego 3 momka/gospodina iz prodaje, ili ove nazovi agentice iz Kadene. Želim srećno i što brže useljenje svima, i da makar dobiju kvalitet gradnje ako već ovoliko dugo čekaju.

PREVARANTI, LAZOVI i MULJATORI, proklinjem dan kad sam im dala pare za stan tamo...
A sve na foru da gradi "Energoprojekt", ko zna ko to pravi, "Napred" je vecinski njihov vlasnik...
Lamelu "A" ako zavrse ove godine, ruku dajem...

Ne treba mi nikakva informacija, uostalom ne verujem nista sto mi kazu, ovo je zakljucak na osnovu toga kako rade i kojom brzinom. Menjaju rokove svaki cas, datumi iz predugovora i ugovor nisu ispostovani, tri sprata zidaju 5 godina...
To je sve tačno, ali konkretno stan koji smo mi kupili je gotov, fali samo ograda na terasi. Ne izgleda mi kao da će biti useljenje tako daleko.

Vrh