Šta je novo?

Енергопројект / Блок 24 - Бежанијска коса, М3-3

Po renderima vidim da su postojale tende na poslednjim spratovima, ali su to izbacili zbog povecanja troskova (kako su mi rekli iz prodaje). Steta sto ne postoji izlaz iz same zgrade u parkic, nego mora okolo ili kroz garazu. Da li nam je parkic privatan ili drugi ljudi mogu da ga koriste?

Da li su komsije koje su se uselile dobile projekat od stana? Da li je neko rusio neke zidove?

Ja sam obilazio stan i video sam neke nedostatke na vratima estetske prirode koje ce morati da poprave, ali mi se cini da se vrata lepo zatvaraju. Video sam da su krenuli da seku lajsnu od parketa na pogresnom mestu i da su je tako ostavili. U stanu neka mesta nisu lepo okrecna (vidi se pod odredjenim uglom) i negde je gips zinuo na spoju sa zidovima.

Da li je neko merio kvadraturu?

Supruga je skoro bila i kaze da pola radijatora nije radilo, ali da je bilo topolo u stanu (napolju je bilo oko 0 stepeni).

Koliko sam razumeo Magelanovu ulicu nece raditi kompletno, nego ce je dovesti u "pristojno" stanje. Takodje je pitanje da li ce staviti drvored...

Nadam se da ce uskoro da ze zavrsi tehnicki, pa da mozemo da se useljavamo.

Pozdrav,
Mb
Vidim da postoji kapija za ulazak u parkic, verujem da ce biti pod kljucem a i da nije moze ste staviti posto parkic je na parcili koja pripada stanarima.

Nisam dobio projekat, nisam ni trazio li planiram da trazim. Kad god smo im trazili nesto od dokumentacije uvek su nam dali.

Kvadraturu nismo proveravali ali smo morali da doplatimo za pola kvadrata.

Kod nas je bas toplo u stanu a stan nam je na uglu, verujem da bude neki lokalni problem koji moze da se resi.

Morace da srede trotoare u Kolumbovoj i Magelanovoj, ipak su ih i oni unistili. Ako nece, pisacemo prijave, slika ima koliko treba gde se vidi da je i trotoar bio uzurpiran tokom gradnje. :)

Vrh