Natalija95
Novice
- Učlanjen(a)
- 17.05.2024.
- Pohvaljen
- 9
Drage komšije, slažem se sa svim gore navedenim ali smatram da od tužbe nema ništa jer oni zvanično nisu probili nikakve rokove. U Predugovoru piše da ako dodje do nepoštovanja odredbi iz Predugovora i UGOVORA može nešto da se preduzme sa naše strane. A koliko znam niko od nas nije video i potpisao taj UGOVOR. Tako da prosto će u njemu pisati taj datum koji njima odgovara i to je to. A nama preostaje da čekamo...Za B i dalje stoji decembar, mada je to nezvanično, zvanično nikakve informacije jos uvek nema.
Sto se tice tuzbe nema tu nikakve vise sile, ovo je čisto i jasno za naplatu stete u visini mesecne rente(puta broj meseci)takvog stana na takvoj lokaciji jer smo svi u gubitku po toj osnovi. Ja sam vec poceo da se raspisujem i uskoro cu angazovati advokata da trazim odstetu. Godinu i po dana probijanja inicijalnog roka je sve samo ne visa sila.
Racunajte na mene i na neku vrste kolektivne tuzbe. Mislim da je krajnje vreme da se pomerimo sa mrtve tacke jer je ovo iz neodgovornosti preslo u bezobrazluk i bezobzirnost.