Parking mesto je 15600 evra a "udvojeno" 25200 evra, sve da PDV-om. To "udvojeno" mislim da znači jedno iza drugog parking mesta što ne znam koliko je praktično (da bi se zadnji uparkirao/otpatkirao prednji mora izaći), ali može da bude rešenje s obzirom na to da je jeftinije nego da se uzmu dva normalna. Mi smo uzeli dva normalna (jedno pored drugog). Okačio sam negde ranije plan garaže pa se može pogledati.Pozdrav,
Imate li informaciju da li je moguće kupiti samo garažno mesto u kompleksu?
I ako neko zna, koja je trenutna cena garažnog mesta?
Hvala!
Hvala najlepše na odgovoru. Imate li možda predlog za nekog advokata (možete mi proslediti kontakt i u direktnoj poruci ako imate)? Opet, meni je sve u vezi kupovine totalna nepoznanica. Nemam nikakvog iskustva, pa mi svaki savet i usmerenje znači. Sve najbolje!Prilikom kupovine prvog stana pre 5 godina od GDS-a u MMA nisam, sve sam sam, proslo je bez problema. Sad sa Energoprojektom sam konsultovao advokata oko ugovora da mi pojasni neke stvari posto mi se dosta stvari nije svidelo. U svakom slucaju, ako nisi siguran sto da ne,. Ovaj put razmisljam da angazujem i sudskog vestaka prilikom useljenja pa razmisli i o tome
Не пратиш на часу, а коментарисао си. Увелико се граде., погледај моју краћу фоторепортажу од 31.12.2022., страна 4. Од четврте слике су зграде у фази "А"Faza "A" je puštena u prodaju pre neki mesec, ne znam da li je počela izgradnja ni dokle se stiglo. .
Ovo su vise ledine nego sto je novi beograd. Bogu iza nogu pored groblja i ciganmale, nije nesto atraktivna lokacija za ove pare ako mene pitas..Ne zanima me mnogo ova tema, pa ne gledam istoriju poruka dalje od poslednje strane.
Samo sam hteo da dam informaciju (koju sam slučajno dobio) čoveku koji je pitao za prodaju parking mesta u garaži.
Kad smo već tu, iznenadio me podatak da objekat koji je na 70% izgrađenosti ima samo 50% prodatih stanova, mislim da je to retko mali procenat za popularne novogradnje sa novobeogradske strane.
Ciganmalu će rešiti T6. Za svakog ko radi u Sremu ili NBG lokacija je idealna. Što se tiče groblja, mrtvi ne voze auta niti idu u vrtiće i škole što znači više mesta i prostora za nas žive. Možda na prvu loptu nije "atraktivna" lokacija ali mislim ako se gleda malo u daljinu jeste potencijal Videćemo.Ovo su vise ledine nego sto je novi beograd. Bogu iza nogu pored groblja i ciganmale, nije nesto atraktivna lokacija za ove pare ako mene pitas..
Види се да не познајеш насеља у општини Нови Београд.Ovo su vise ledine nego sto je novi beograd. Bogu iza nogu pored groblja i ciganmale, nije nesto atraktivna lokacija za ove pare ako mene pitas..
Nije baš. A romsko naselje se ruši i završava T6. Treba gledati u daljininu a ne samo danas. Imaš već negde temu na forumu za T6 a i ovde se dosta pisalo, da ne dužim...Al' je prestižno biti uz Romsko naselje.
Poslednja cena je bila dok je Energoprojekt prodavao oko 3000 evra sa PDV-om. Sada kada je preuzela Kadena ne znam (ni oni sami, zvao sam ih nisu znali) verovatno će ih formirati tek za prodajni dan 24.3. ili samo čekaju da izmena gradevinske dozvole postane pravosnažna.Koja je okvirna cena po m2?
Više od pola veka gledamo u daljinu sa metroom i 40+ godina sa tramvajem u 21. vek...Nije baš. A romsko naselje se ruši i završava T6. Treba gledati u daljininu a ne samo danas. Imaš već negde temu na forumu za T6 a i ovde se dosta pisalo, da ne dužim...
Tako su mi isto pričali za stan u Mileve Marić Ajnštajn da ima Roma, da je Bogu iza nogu... A evo za 5 godina više nego duplo skočio kvadrat nego što sam platio. Pitanje je kako gledaš u daljinu. I slepi mogu da gledaju - ali džaba kad ne vide.Više od pola veka gledamo u daljinu sa metroom i 40+ godina sa tramvajem u 21. vek...