Cak i pesacki most sa prvobitnog rendera BnV je svrsishodniji od ovog o kome RioBL govori.
Njega bi eventualno koristili stanovnici Blokova uz Savu za dolazak na Adu ciganliju i kupanje u Savskom jezeru u letnjim mesecima. I to oni malobrojni koji bi izabrali rekreativnu setnju ili voznju biciklom umesto linije 89 ili neke druge.
I DA rio, vidim vezu izmedju stanja u zdravstvu i promasenih projekata, i da vidim vezu izmedju ocajnog stanja Pancevackog mosta i jos gorih prilaza istom i 'ulupavanja' para u recimo pilon, "novi simbol BGD" kako ga svojevremeno prozvase tada aktuelne vlasti.
Vidis Rio, ja sam za neku koliko toliko odrzivu ekonomiju.
To znaci da je umesto 10-15 takvih "suludih" projekata, i jos 10-15 onih koji su mogli sacekati, ovaj grad mogao dobiti prvu metro liniju!
I skoro je nebitno kojim pravcem, jer su sva tri prilicno prioritetni.
Ali ako vodja i ekipa kazu gondola, onda gondola.
Ko moze znati bolje sta je prioritet od vodje?
Putnik u smrdljivom autobusu, zarobljen u saobracajnoj guzvi?
Bolesnik koji ceka na dijagnostiku srca po pola godine, godinu?
Onaj koji na setalistu pored Save gleda u govna koja plove?
Onaj iz juznog kraja Beograda koji pola leta nema uredno snadbevanje vode?
Ma jok, to nisu potrebe, gondola je prioritetna...
I 'tvoj' pesacki most, naravno. Nema veze sto su izmedju "nista i prazno"...
U medjuvremenu, ista ekipa vise ni ne pomislja da popravi pesacku stazu na Brankovom mostu!
Paradoks, zar ne...
Njega bi eventualno koristili stanovnici Blokova uz Savu za dolazak na Adu ciganliju i kupanje u Savskom jezeru u letnjim mesecima. I to oni malobrojni koji bi izabrali rekreativnu setnju ili voznju biciklom umesto linije 89 ili neke druge.
I DA rio, vidim vezu izmedju stanja u zdravstvu i promasenih projekata, i da vidim vezu izmedju ocajnog stanja Pancevackog mosta i jos gorih prilaza istom i 'ulupavanja' para u recimo pilon, "novi simbol BGD" kako ga svojevremeno prozvase tada aktuelne vlasti.
Vidis Rio, ja sam za neku koliko toliko odrzivu ekonomiju.
To znaci da je umesto 10-15 takvih "suludih" projekata, i jos 10-15 onih koji su mogli sacekati, ovaj grad mogao dobiti prvu metro liniju!
I skoro je nebitno kojim pravcem, jer su sva tri prilicno prioritetni.
Ali ako vodja i ekipa kazu gondola, onda gondola.
Ko moze znati bolje sta je prioritet od vodje?
Putnik u smrdljivom autobusu, zarobljen u saobracajnoj guzvi?
Bolesnik koji ceka na dijagnostiku srca po pola godine, godinu?
Onaj koji na setalistu pored Save gleda u govna koja plove?
Onaj iz juznog kraja Beograda koji pola leta nema uredno snadbevanje vode?
Ma jok, to nisu potrebe, gondola je prioritetna...
I 'tvoj' pesacki most, naravno. Nema veze sto su izmedju "nista i prazno"...
U medjuvremenu, ista ekipa vise ni ne pomislja da popravi pesacku stazu na Brankovom mostu!
Paradoks, zar ne...