mvbg1
Advanced
- Učlanjen(a)
- 14.10.2011.
- Pohvaljen
- 11.713
Uskoro kreću mašinovođe put Velima na obuku za "kineze".1. Кад ће резулатаи из Чешке?
2. Кад ће остали кинески соколови?
3. Кад ће овај соко што је у Чешкој кући?
Uskoro kreću mašinovođe put Velima na obuku za "kineze".1. Кад ће резулатаи из Чешке?
2. Кад ће остали кинески соколови?
3. Кад ће овај соко што је у Чешкој кући?
Да ли то значи да је гарнитура све испите положила и да ће бити дозволе за коришћење у Србији и Мађарској?Uskoro kreću mašinovođe put Velima na obuku za "kineze".
Ne radovati se prerano, nepomenik je par nedelja posle pada nadstrešnice lupetao kako će subotička pruga biti otvorena 8. decembra umesto 25. novembra 2024. kako je ranije planirano. Kašnjenje od 2 nedelje se oteglo na više od pola godine, a pruga završena i testirana odavno.
Pazi, tad se stvarno ništa nije znalo i verujem da je imao loše podatke. Prošlo je par meseci, regrupisali su se i proverili stanje. Verujem da je ova izjava potkrepljena nekom činjenicom, dok je ona bila ili čist populizam, ili deluzija IŽS.Ne radovati se prerano, nepomenik je par nedelja posle pada nadstrešnice lupetao kako će subotička pruga biti otvorena 8. decembra umesto 25. novembra 2024. kako je ranije planirano. Kašnjenje od 2 nedelje se oteglo na više od pola godine, a pruga završena i testirana odavno.
![]()
Puštanje u saobraćaj brze pruge Novi Sad - Subotica odloženo za 8. decembar
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, saopštio je sinoć da bi brza pruga Novi Sad - Subotica trebalo da bude puštenavojvodjanski.com
Одакле ти то да су његове изјаве поткрепљене чињеницама када се види и зна да нису!? Пре бих рекао да су то пусте жеље и замајавање.Pazi, tad se stvarno ništa nije znalo i verujem da je imao loše podatke. Prošlo je par meseci, regrupisali su se i proverili stanje. Verujem da je ova izjava potkrepljena nekom činjenicom, dok je ona bila ili čist populizam, ili deluzija IŽS.
Za HU imam info da će otvoriti pre izbora ja mislim sledeće godine. Dakle ili krajem ove ili početkom sledeće godine. Toliko znam
Ako je posle 4 meseca tišine izašao i lupio datum onda ok. Ali sve mi nešto govori da je Infra njemu dala taj datum. Ili je on dao njima to je isto mogućeОдакле ти то да су његове изјаве поткрепљене чињеницама када се види и зна да нису!? Пре бих рекао да су то пусте жеље и замајавање.
ТК у Новом Саду је и даље заробљена и ништа се по том питању не ради. Комплетна станична зграда у Новом Саду је и даље без струје.
ima li neki trag o tome? NE SEĆAM SE DA JE TO OVDE SPOMINJANO...Ко је коме дао датум, не знам али верујем да није оправдан.
Заборавих да подсетим и да је испитивање станичне зграде прекинуто по налогу тужилаштва. Какве то везе има са тужилаштвом, није ми јасно.