Učinilo mi se, ali nisam siguran, da je jedan dečko dao 200 dinara kondukteru i da mu ovaj nije ništa otkucao. U pitanju je regio voz BG-NS u 19.15.
Pa napisao sam jer su neki rekli da je to iskorenjeno na liniji BG-NS... posle nije nekoj deci (imali su preko 12 godina sigurno) umesto pet naplatio 3 karte jer kao oni nisu imali para, a 200 dinara je karta od Inđije do NS-a.Što bi rekao Bata Kan Kan kada su ga svojevremeno obavestili da se u njegovom hotelu diluje dopčina: "Ja sam šokiran!"
Ja ih redovno dignem, ali na kulturan način. Ali pobeđuju mi oni koji imaju godišnju ili mesečnu kartu i koji su ubeđeni ( ne svi naravno) da zbog toga imaju zasigurno mesto u vozu i tako sednu na numerisana, a ne znaju da moraju da kupe i rezervaciju uz tu kartu za svaku vožnju ako žele da imaju mesto.Ma gde iskorenjeno, ljudi moraju i da se raspravljaju sa bahatim seljačinama koji im zauzmu plaćena sedišta na linijama gde su sedišta obeležena na kartama, zbog toga ni ne koristim Srbija voz.
Noćni Barac je, kao i Romantika ili vozić na Šarganskoj osmici, muzejski eksponat i u tom smislu turističko-avanturistička atrakcija, ali gotovo neprihvatljiv u smislu pouzdanog i savremenom trenutku dostojnog prevoznog sredstva. Dok je ovaj dnevni NS - Bijelo Polje kazna za sirotinju.Vidi strpi se malo otisle su parnjace na remont mozda bude do grodzdj bala u vrscu
Muljaju i to otvoreno, tast mi rece da ga kondukter otvoreno pitao da mu da pare da ne uzme regularnu kartu. Dzabe ti novi vozovi i pruga kada ne krenes da sredjujes kucu od temelja.Pa napisao sam jer su neki rekli da je to iskorenjeno na liniji BG-NS... posle nije nekoj deci (imali su preko 12 godina sigurno) umesto pet naplatio 3 karte jer kao oni nisu imali para, a 200 dinara je karta od Inđije do NS-a.
То је уствари једина промена у реду вожње, што је 749 из РегиоЕспреса пребачен у 565 ИнтерСити. И нико није о томе писао овде, нити је постојало иједно обавештење на сајту. Цео сајт сам проскроловао тог дана када је примењено зато што сам баш тај први дан измене (15.07.) отишао на тај полазак очекујући да идем до Пазове као икс пута до тада, само да бих сазнао да њега више нема и да морам да чекам следећи. Плус стално сам на прузи и нисам знао за ту измену.U 21.30 je sad IC voz a ne regio ekspres iz NS
Sigurno ima još promena, možda ste i pisali... Ja ovo primećujem u hodu...
Ume "MIN" Niš da odradi dobar remont i to od nule.MIN Niš
Otežan saobraćaj vozova na novosadskoj pruzi
15:55 ,, Srbijavoz” a.d. obaveštava korisnike usluga da je dana 23.07.2024. godine u 15:48 časova , došlo do infrastrukturnih problema na stanici Tošin bunar, što za posledicu ima otežan saobraćaj vozova.
Pa to je zato što se primaju železnički nepismene budale da vode ovakve stvari.Na STANICI Tošin bunar.
I to nisu pogrešili novinari nego SV