končar
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 14.06.2022.
- Pohvaljen
- 1.356
Isto može i na normalnom GP.Propise se dovoljno vreme za pregled i ukrcavanje 200-250 putnika i to je to
Isto može i na normalnom GP.Propise se dovoljno vreme za pregled i ukrcavanje 200-250 putnika i to je to
Slazem se da je greskaali mislim da je moguce da se drze kao rezerve, korise van spiceva i nocu, ili da se kasnije prebace na manje opterecene linije.Ispostaviće se da je bila greška što su za liniju NS - BG uzeli Flirtove pa i Kissove sa samo 4 kola, a ne sa 5 ili 6.
Ne moze, u slucaju iole sposobne organizacije i rada. Propise se dovoljno vreme za pregled i ukrcavanje 200-250 putnika i to je to, kad bude manje putnika samo brze zavrse pa duze bleje u vozu pre polaska.
Izlazak iz voza u Budimpešti, pa u red za pasošku kontrolu.Nego, oće li voz iz Beča da ima pasošku kontrolu u Beču? Je l' javio Vesić gore?
Danas krecu dva na svoje prve komercijalne vožnje. Prvi u 16:51 REX za Užice a drugi po svemu sudeci u 17:30 za Novi Sad. Tako je barem Bulajić objavio na instagramuUhvaćeni na stajanci u Ru
Upravo sam u novom FLIRT-u na 746 za Novi Sad.
Samo pucaj.Једно питање, да ли је заиста дозвољено фотографисати возове, негде сам чуо да није. Увек сам хтео да сликам воз али увек сам у недоумици.
Једно питање, да ли је заиста дозвољено фотографисати возове, негде сам чуо да није. Увек сам хтео да сликам воз али увек сам у недоумици.
Od fotki imam samo ovu. Bila je gužva, pa nije bilo prilike za slikanje.I kakav je utisak? Slobodno postavi slike ako si u prilici.
По колосеку мислиш да станем на шине или?Neko će se uvek ljutiti, ali u principu nemaju načina da te spreče, policija ne izlazi više za to.
Jedino je problem kada si na nedozvoljenom mestu, po koloseku, depou, onda izlazi milicija.
Najstrože je zabranjen pristup kolosecima.По колосеку мислиш да станем на шине или?
Od fotki imam samo ovu. Bila je gužva, pa nije bilo prilike za slikanje.Pogledajte prilog 200192
Što se tiče prvih utisaka tiši je od FLIRT 3-ke, odličan sistem informisanja putnika, menja se periodično latinica i ćirilica, najava stanica ista kao na FLIRT 3. E kod najave stanice postoji problem. Najavljuje stanice ranije. Recimo ulazimo u Inđiju, a on već najavljuje da je sledeća stanica Beška, tako da oni koji uđu u Inđiji ne čuju koja je sledeća stanica. Takođe uopšte nije najavio Novi Beograd. Svakako verujem da će to srediti uskoro. Sedišta su po meni ista kao na starim, samo drugačije oblikovana, za ovakvo putovanje i više nego dobra za duža putovanja teško. Sve u svemu, prezadovoljan sam.