Pa kako kakav, pa kineski, za raju. Da izgleda namunjenoKakav crni bullet train kada nema ni masku napred
Pa kako kakav, pa kineski, za raju. Da izgleda namunjenoKakav crni bullet train kada nema ni masku napred
Ono što si i pomislio. A to je da se kinesko s r a n j e na startu odma pokvarilo. (sarkazam)U čemu je štos sa ovim dodatnim pantografom koji stoji u polupodignutom položaju?
Znao sam da ce neko to da kaze.Kakav crni bullet train kada nema ni masku napred
S obzirom na tehničke karakteristike u rangu je sa bilo kojim vozom ovog ranga evropskih proizvođača.Pa kako kakav, pa kineski, za raju. Da izgleda namunjeno
Tenderom su bila obuhvaćena jedna kola restoran (WReelmt) i četvoro kola drugog razreda (Beelmt).Koliko vagona klimatizovanih je za popravku ?
Ono što si i pomislio. A to je da se kinesko s r a n j e na startu odma pokvarilo. (sarkazam)
Naravno da jedan od testova u moru drugih.
Na tender za redovnu opravku klimatizovanih putničkih kola, po drugi put, nije pristigla nijedna ponuda.
Mene samo malo iritira cinjenica da se kolonizujemo od strane kineza, nisam strucan da komentarisem kvalitet voza. Kinezi dosta toga dobro prave. Jedino sto mi smesna izgleda ovako mali (kratak) u bullet form factoru.S obzirom na tehničke karakteristike u rangu je sa bilo kojim vozom ovog ranga evropskih proizvođača.
Nema potrebe za neopravdanim cinizmom.
Šestodelni ideala. Sve preko toga bi bilo možda previše za IC.Ovako kada je na pruzi tačno se vidi da mu fale 2-3 modula.
Ima dva različita pantografa...to je i bio zahtev sa naše strane.U čemu je štos sa ovim dodatnim pantografom koji stoji u polupodignutom položaju?
Tako je. Ima pantograf za srpsku i za mađarsku stranu, jer je drugačija mreža. Kad pređe granu, jedan spušta, a drugi diže i "vozi Miško"Ima dva različita pantografa...to je i bio zahtev sa naše strane.
Sa jedne strane, naslov je baziran na svedočenju jedne tetke, a sa druge neka ih i pritiskaju na ovaj način, jer žvalavi režim reaguje samo na pritisak.Razumem da kasni ali prilog je baš neka druga krajnost.
Zašto kasni brzi voz Soko: Usluga sada na nivou voza redovne brzine
Brzi voz Soko, koji u poslednje vreme i nije toliko brz. Građani koji njime putuju već nedeljama se žale na kašnjenja i do deset minuta.n1info.rs
Niš - Leskovac 7 brzih, vreme putovanja 50 minuta.
Ima dva različita pantografa...to je i bio zahtev sa naše strane.