W
WLABmz
Guest
Pa poređenje ti je krajnje maliciozno.
Počinjem da se divim tvojim delima ovde na beobuildu.
Mislim da bi Igor trebao da napravi poseban topic sa svim tvojim briljantnim postovima.
Извини, али шта је малициозно овде?
Pa poređenje ti je krajnje maliciozno.
Počinjem da se divim tvojim delima ovde na beobuildu.
Mislim da bi Igor trebao da napravi poseban topic sa svim tvojim briljantnim postovima.
Pa to što koristiš ovaj video kako bi predstavio taj prelaz u Batajnici kao nešto što jedino može da se desi tu i nigde više. A sve u cilju da opravdaš svoj ogroman animozitet prema svemu što predstavlja železnicu u Srbiji. Eto to je maliciozno. Kao da bu**** koji lome branike i polubranike nema i na drugim prelazima.Извини, али шта је малициозно овде?
Сулудо је што ти надвожњаци нису завршени на време. Имали су 3 године за то! Пошто путни прелази нису предвиђени пројектом, претпостављам да не постоји железничка сигнализација за њих. Зато и мора полиција да стоји на њима док се врше тестирања, а рампе се ручно спуштају и подижу. То баш и није изводљиво током редовног одвијања саобраћаја, нарочито преко овог у Батајници који прелази преко 4 колосека и налази се тачно пре самог почетка деонице за 200 км/ч. Рампе би морале да се спуштају много раније ручно, него у аутоматском режиму. Мислим да би рампе током дана биле више спуштене него подигнуте и да би становници пошизели, те да би се без константног присуства полиције нека несрећа врло брзо догодила.
Ризница бисера са путног прелаза у Батајници. И то само 43 минута материјала пре 2014. Е сад, мислим да је улаз у станицу Батајница тад био са 30 или 50 км/ч. Замисли са 120 км/ч са оваквим дилејама...
Pa to što koristiš ovaj video kako bi predstavio taj prelaz u Batajnici kao nešto što jedino može da se desi tu i nigde više. A sve u cilju da opravdaš svoj ogroman animozitet prema svemu što predstavlja železnicu u Srbiji. Eto to je maliciozno. Kao da bu**** koji lome branike i polubranike nema i na drugim prelazima.
Наравно, Инфраструктура, Град Београд (за овај батајнички надвожњак) и извођачи су криви што није завршено на време. И шта сад? Хајде да казнимо путнике и привреду која користи теретни железнички превоз.
Па нека стоји полиција. Свакако је то јефтиније и рационалније него да теретни саобраћај иде још неколико месеци около-наоколо, да нема путничких возова и БГ воза.
Ако ће већ бити само два поласка дневно, зашто се потресаш око путног прелаза у Батајници и спомињеш да ће рампа више бити спуштена него подигнута?
A šta će biti sa šidskom prugom ili je budućnost voz Šid-Golubinci?
@WLABmz zasto se toliko trudiš da omalovažavaš i mračiš sve što je vezano za ovu prugu?
Od kad postoji ovaj topic ništa lepo nisi rekao za ovaj projekat.
Ja sam na prvo čitanje shvatio da nabavljaju aparaturu za sam WC a ne za pražnjenje istog@stex_pb naravno da ima toalet. Sve ti pise u linku koji si naveo.
Pa nek kosta sta kosta, samo da se hvalimo, jel? Vrlo prizeman, ruralni pogled na stvari i mindset...I ako sve što kažeš stoji, čaša može biti polu prazna ili polu puna.
Sve je pitanje pogleda na stvari i mindseta.
Ja smatram da je kako god ovo kvantni skok u odnosu na sve sto je postojalo do sad pa makar kasnilo par meseci, sredice se to polako i doteraće se.
Četvorokolosečne deonice, moderan tunel, impozantni vikadukt, novi mostovi, nove stanice, voz koji zaista ide 200.
Kad smo to videli na našim prostorima?
Gledaš slike i snimke kao da nije u Srbiji.
Što se tiče ovog snimka, najiskrenije mislim da su ljudi imbecili i da se shodno tome treba ponašati na njima razumljiv način. Ovakve rampe u suštini ne štite nikog i ne sprečavaju vozače da prelaze prugu, a lepo služe da se pere savest i nadležni kažu pa evo rampe su tu...Наравно, Инфраструктура, Град Београд (за овај батајнички надвожњак) и извођачи су криви што није завршено на време. И шта сад? Хајде да казнимо путнике и привреду која користи теретни железнички превоз.
Па нека стоји полиција. Свакако је то јефтиније и рационалније него да теретни саобраћај иде још неколико месеци около-наоколо, да нема путничких возова и БГ воза.
I ono što je evidentno i na samom videu ne postoji neki međuperiod da upozori vozače da se rampa spušta i više puta se rampa polomi tako što udari u vozilo koje je do pola puta prošlo.
Pa i nije ti neki pouzdan i kredibilan izvor.Navodno se radovi na Jajinci-Mala Krsna završavaju za mesec dana
Izvor: Udruženje ljubitelja železnice