Boki123
Advanced
- Učlanjen(a)
- 16.02.2019.
- Pohvaljen
- 4.744
Da li može da se zna šta je tačno problem i koliko dugo će trebati da se rešiPotvrđujem info da sada kreću samo IC polasci.
Da li može da se zna šta je tačno problem i koliko dugo će trebati da se rešiPotvrđujem info da sada kreću samo IC polasci.
Управо. Могуће да их још увек немају.Mislim da se pitanje odnosi na koloseke koji još nisu ni imali kontaktnu mrežu kad je rađeno testiranje. Vidi se na snimcima sa test vožnji...
Не постоје перони на пролазним колосецима на станицама за које сам питао, већ само на споредним. Станице нису завршене, само пролазни колосеци. Колико сам чуо, тек на лето би могло све да буде комплетно завршено и пуштен комплетам саобраћај.Da li može da se zna šta je tačno problem i koliko dugo će trebati da se reši
И само два пута дневно.Potvrđujem info da sada kreću samo IC polasci.
тек на лето би могло
I to i takodje nije razvučena kontaktna mreža na sporednim kolosecima. Ne znam za koliko vremena to moze da se reši. Do leta mi deluje nekako puno.Наводно нису тестиране скретнице за споредне колосеке које би користили возови нижих рангова.
A šta je trebalo da se pretpostavi kada se kaže otvara se pruga? Ovo?Ko je i kada rekao da će polovinom marta krenuti celokupan putnički i teretni saobraćaj ka Novom Sadu?
Jel imaš neki konstruktivan predlog kako postupuiti sa prugom u ovakvim okolnostima?Кашњење, плус што ће сад пропагандно пустити најскупљу тарифу воза, а јефтиније које су од реалне користи народу касније.
Jel imaš neki konstruktivan predlog kako postupuiti sa prugom u ovakvim okolnostima?
Da li treba čekati da se sve komplet završi pa je onda pustiti?
Pruga se otvara isključivo za potrebe kampanje, a ne zato što je neko mislio o potrebama ljudi pa je ipak otvara nekompletnu. Da su izbori u junu sada ne bi ni bilo otvaranja.
Pruga će biti ‚‚kompletna‚‚ za potrebe brzog voza i on će biti pušten.
Koliko ja vidim ti ovde nastupaš uglavnom "za potrebe predizborne kampanje"Пруга ће бити "комплетна" за потребе предизборне кампање. И ничег другог више. Коме то није јасно, жалим га.