Jelancha
Advanced
- Učlanjen(a)
- 15.11.2022.
- Pohvaljen
- 21.973
Kolika su kašnjenja na liniji beograd centar-lapovo?
Od 20 do 120 minuta, pa kako te uhvati..
Obično su prvi jutarnji tačni, posle sve iza je lutrija.
Kolika su kašnjenja na liniji beograd centar-lapovo?
Kako bog zaboveda da, ali možeš i sad pustiti do Pančeva. Može stajati na K. parku koja je svakako dosta bitna stanica.Da bi išao NS-PA kako bog zapoveda, moraju se spustiti peroni na Vuku.
A je li ostaje onda trenutna linija Zemun‒Bar ili planiraju da ta linija bude takva, cela?2) Uvođenje linije Novi Sad - Bar
Mislim da će sadašnji noćni voz ostati kakav je (jer zbog vagona za prevoz kola bi morao da dosta dugo čeka u Zemunu). Mislim da ovo što se spominjeA je li ostaje onda trenutna linija Zemun‒Bar ili planiraju da ta linija bude takva, cela?
Ako uvode skroz novu liniju, znači da planiraju ozbiljniju kupovinu, samo kako će li je sprovesti do decembra?
VidećemoNisam siguran da će novosadski Barac ići Flirtom a vagona nema ni za postojeće linije.
Hvala ti!Od 20 do 120 minuta, pa kako te uhvati..
Obično su prvi jutarnji tačni, posle sve iza je lutrija.
Tu je i Erdut Bogojevo, uz ogradu da "čekaju stav Srbija Voza".HŽ je i u predlog reda vožnje za sledeću godinu stavio voz 412/413. Mislim da pada u vodu teorija da oni koče taj voz, već da mi zaista ne možemo da skrpimo šaku ispravnih vagona.
Nisu predviđeni.@Noki (ili ko zna): Jesu li pored liftova predviđeni i neki eskalatori?
Zbudžili su taj deo zgrade pred polazak brzog voza, a zapravo je rekonstruisan samo deo gde su službene prostorije, pothodnik i peroni.Ја сад не размумем који је то део? Зар није потпуно била сређена?
Biće rešeno svakako na trajan način (mislim da je neko spomenuo vazdušne zavese?, biće i bolja vrata)A golubovi?
Vidim da niko nije objavio da su ispale 2 cisterne kod Niša.
To je postao redovno stanje.