[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=548421#p548421:1w0f9p86 je napisao(la):
mvbg1 » Sat Jun 30, 2018 9:25 pm[/url]":1w0f9p86]Rio,sta ti sad nije jasno?("bez da se ljutiš")...
Izvini, ali ja se ljutim na nacin kako se upravlja zejeznicama i na to sto javnost to tolerise ili je potpuno ravnodusna. Narocito se ljutim na vas tzv profesionalne zeljeznicare, kojima preti opasnost od gubitka posla zbog tog istoga loseg upravljanja zeljeznicom a da pri tome na forumu napisete...
Povrh svega,profi- zeleznicare zabole za tamo neko gasenje stanice. :lol: Da je iko od ovdasnjih velikih umova PITAO zeljove, saznao bi to jos mnogo, mnogo ranije...
(sve sa smijeskom i bez ikakvog komentara pametnih glavica na forumu)
Ljuti me sto niste svjesni g... u kojima ste i sto niste svjesni da s vasim propadanjem propada i drzava i narod ciji ste dio.
VI ZELJEZNICARI ste prvi koji treba da se borite za pruge po kojima vozite. One hrane vas i vasu djecu. One treba da hrane i mnogo druge djece u Srbiji ali kako kad "profi zeleznicare zabole neka stvar"?
SRAMOTA je da ja iz Banjaluke, koji sa zeljeznicom nemam nikakve veze, a pogotovo sa zeljeznicom u Srbiji, branim vase pruge i to nerijetko od vas samih.
Kazes da ja nekog vredjam? Jesam li uvredio nekog ovim recenicama iznad? Ako jesam onda taj neko ima ozbiljne probleme.
Jesam li nekog postidio? Ne vjerujem - a bilo bi dobro da jesam.
Kazes, odroni se mogu desiti i u Japanu pa bi pruga bila zatvorena. I desavaju se. Ne samo odroni, vec i zemljotresi, cunamiji ali zastoja u saobracaju nema. Moze se zatvoriti jedna, dvije, pet pruga ali prekida saobracaj izmedju sjevera i juga Japana - NEMA. Nasao si da poredis Japan sa Srbijom!? Pa u Srbiji se desio prekid saobracaja sa jugom drzave zbog jednog kolektora oborinskih voda. A zsto je to tako? Zato sto vas zabole neka stvar. Plata ide bilo-nebilo saobracaja. Zabole vas sto nemate infrastrukturu s kojom bi mogli adekvatno odgovoriti na krizne situacije koje mogu zaustaviti saobracaj.
Sta ces napisati sutra mvbg, nakon sto zeljeznicki most na Savi pretvore u kafic a desi se neka "havarija sa kolektorom" na pruzi NBG - tunel Dedinje? Da se te stvari desavaju i u Japanu? U Japanu od zeljeznicke infrastrukture ne prave kafane. To mogu samo ludi srpski politicari, uz podrsku "profesionalnih zeljeznicara" koje zabole neka stvar.
Ako u toj vasoj tzv. profesionalnoj zeleznici ima neko ko je zaista profesionalan, onda taj ne bi smio dovozliti da se mostovi pretvaraju u kafane, pruge i stanice sklanjaju iz centra grada a za jug Srbije bi poceo da gradi dodatnu prugu.