Grace dosao na forum da brani narko mafiju na vlasti.Baš si toliko uzmemirem da bi hapsio arhitektu koji nije bio uključen u projekat rekonstrukcije.
Grace dosao na forum da brani narko mafiju na vlasti.Baš si toliko uzmemirem da bi hapsio arhitektu koji nije bio uključen u projekat rekonstrukcije.
Znaju da su zasrali pa da posalju nekom da napravi kao da je Tito zasro. Ili zuti olos."Na snimku se vidi kako nekoliko osoba iznosi dokumentaciju iz zgrade na uglu Nemanjine i Sarajevske u Beogradu i utovara je u kamion sa oznakama Železnica Srbije."
x.com
x.com
Ukida se bavljenje vozova na borskoj stanici u centru grada, putnicima ostaje još samo Bor Teretna usred šume do koje nemaju ni puta sa trotoarom ni gradskog prevoza. Na neodređeno vreme. Da nije i tamo naprasno otkrivena neka nestabilna nadstrešnica? Stanica je prilično oštećena u požaru prošlog leta.
28.11.2024
Zatvaranje stanice Bor za prijem i otpremu putnika
,,Srbijavoz” a.d. obaveštava korisnike usluga da je od strane,, Infrastruktura železnice Srbije” a.d. , stanica Bor zatvorena za prijem i otpremu putnika.
Za sve vozove koji sabraćaju na relaciji Zaječar-Majdanpek-Zaječar, ukida se prijem i otprema putnika u stanici Bor.
Putnici koji žele da koriste voz na pomenutoj relaciji, putovanje mogu realizovati iz stanice Bor teretna.
Zahvaljujemo se putnicima na razumevanju.
Sve se slazem sa tobom da su ovo vazna pitanja, ali nista od ovoga nismo culi od njih. Sto se mene tice ovo je prevelika tragedija da bi se toliko lupetalo po televizijama. Nisi pazljivo slusao sta je Djajic pricao, Posle nekoliko intervjua ispostavilo se da se nije zalio nadleznima, nego direktoru Startinga, da se nisu slozili ocigledno o tehnologiji izvodjenja radova a i da je on napustio svoje angazovanje kod Izodjaca tj Startinga. U ovom slucaju bitno je vrlo dal su nadlezni ili nadredjeni.Ti si neki mnogo pametan, mogao bi direktno u Vladu Srbije. Nije bitno kako se izrazava, jel su vrece cementa ili zlata, jel direktor, moler ili slucajni prolaznik i da li je rekonstrukcija ili novogodisnje ukrasavanje nadstresnice, radovi su radovi kao i odbijanje da se ispita stanje betona ispod i iza ploca. Zasto bi se pojavljivao na televiziji ako se obracao nadleznima? Ja sam danas pisao neki prigovor sudu, da li treba da se pojavim na televiziji ili sud moze da radi i bez toga?
Nije im trebalo filozofiranje i lupetanje, ali bolje i deo informacija a deo toga nego muk odgovornih. Mesec dana je proslo a jos se ne zna:
- kako i zasto je pala nadstresnica (40% korozije negde i neko neodredjeno opterecenje nekih greda su manje informacija nego sto su dali Djajic i Maldini)
- ko je sve odgovoran, ko nije radio svoj posao, ko je radio pogresno
- u kakvom je stanju zgrada bila pre pada, u kakvom je sada
- gde je originalni projekat, da li je bar naknadno uradjeno ispitivanje konstrukcije
- gde je sva ostala dokumentacija ("tuzilastvo povuklo" je na nivou "sta te boli k gde je")
- da li se ista radi na tome da se slicne stvari ne ponove na istom ili drugim mestima
- zasto ne?
- itd.
Каква банана и хорор од железнице, ја немам речи. Слике те станице сте вероватно видели. Ж.ст. Чернобиљ и Припјат би позавиделе Бору...
Je l' Djajic otisao zato sto je hteo da proda neki kamen a direktor Startinga ga odbio? Ajde da ga blatimo malo zato sto se suprotstavlja ovoj SNS narkomafijaskoj vlasti. Ako hoces odgovor zasto je pala nadstresnica veoma je jasno -> SNS korupcija. Sta je TACNO dovelo do pada vise nije ni vazno jer je proslo skoro mesec dana i svima nam je jasno kako ce ovo da se zavrsi. Da se sad pojavi snimak Vucica kako hiltijem busi grede i zatege opet bi bio kriv Tito ili neko drugi, samo ne oni. Oni su pocistili mesto zlocina i dokazni materijal pretvorili u sut.Sve se slazem sa tobom da su ovo vazna pitanja, ali nista od ovoga nismo culi od njih. Sto se mene tice ovo je prevelika tragedija da bi se toliko lupetalo po televizijama. Nisi pazljivo slusao sta je Djajic pricao, Posle nekoliko intervjua ispostavilo se da se nije zalio nadleznima, nego direktoru Startinga, da se nisu slozili ocigledno o tehnologiji izvodjenja radova a i da je on napustio svoje angazovanje kod Izodjaca tj Startinga. U ovom slucaju bitno je vrlo dal su nadlezni ili nadredjeni.
Inace znam po malo i sta se desava po gradilistima i nekad je mnogo gore nego sto svi ovde zajedno mozete da zamislite i to na gradilistima uopste, sto drzavnim sto privatnim.
Ako je to uopste bitno politika me ne zanima uopste. Ali me jako zanima zasto je pala nadstresnica. A oko politike bas mislim da je u ovome i problem. Ako cemo da verujemo nekom ko nit je strucan niti zna o cemu prica samo zato sto se to uklapa u neku drugu sliku necemo nikad promeniti nista i svi naredni ce nam biti Vucici. Ako je nekom to ok, nemam nista protiv, meni nije. Nadam se da imam pravo na svoje misljenje.
Nisu se složili o tehnologiji izvođenja radova jer je Đajić izgleda imao interesa u skidanju što većeg broja mermernih ploča i zamenu novim jer je imao interes u tome. Tome. Da li u prodaji novog ili prisvajanju starog ili možda oba ne znam, ali tako se priča. Kada nije dobi to što je žele napustio je projekat. Inače po projektu rekonstrukcije trebalo je zameniti samo oštećene ploče. Naravno trebalo je proveriti tj. prelepiti (vezati) stare i tu je Đajić u pravu. Samo razlog njegovog odlaska nije to što se njemu način izvođenja radova kosio sa etikom već što se nije utalio koliko je planirao. U ostalom "nadzor za kamen" je izmišljena funkcija. Šta je njegova funkcija bila? Da kad vidi puknutu ploču kaže "ovu zamenite". Dobro malo banalizujem, ali to je to otprilike. Verujem da je projekat završen bez "nadzora za kamen"Nisi pazljivo slusao sta je Djajic pricao, Posle nekoliko intervjua ispostavilo se da se nije zalio nadleznima, nego direktoru Startinga, da se nisu slozili ocigledno o tehnologiji izvodjenja radova a i da je on napustio svoje angazovanje kod Izodjaca tj Startinga. U ovom slucaju bitno je vrlo dal su nadlezni ili nadredjeni.