W
WLABmz
Guest
Šta će biti u delu ograđenom plavim panelima?
Mislim da bi tu trebala da bude privremeno rešenje stanične zgrade druga faza, nakon ovog sada privremenog rešenja prva faza.
Šta će biti u delu ograđenom plavim panelima?
2km dalje, u pravcu ka Batajnici su napravili i eno ga potpopljen stoji i dalje. Možda zato nisu. A slažem se da bi Kamendin postao mini čvorište da ima prelaz.Kamendin je mogao biti najbolje povezan sa cak 4 linije samo da su hteli da naprave podvoznjak na mestu pruznog prelaza, a ne da ga zatvore i naprave nadvoznjak koji nije povezan sa Zemun Poljem.
Linija 17 pokriva donekle.Mislim da za centralni deo Novog Beograda (Blokovi 29, 30 i dr.) sad baš fali trasa stare 67ice, odnosno linija koja će ih povezati sa stanicom. Jer je za presedanje preblizu i nezgodno, a za pešačenje previše (bar 20 minuta laganim hodom).
Eh, pa normalno. Obavezno je do od ulaza u 'kontejner stanicu' gde staje tramvaj idu još dve frekventne autobuske linije - jedna za Zemun, preko Opštine NB, druga za B. kosu. To je apsolutni minimum, jer su to delovi grada (uz blokove) koji gravitiraju toj stanici.Mislim da za centralni deo Novog Beograda (Blokovi 29, 30 i dr.) sad baš fali trasa stare 67ice, odnosno linija koja će ih povezati sa stanicom. Jer je za presedanje preblizu i nezgodno, a za pešačenje previše (bar 20 minuta laganim hodom).
Kupio sam kartu za petak 1.april za voz 541 (7:04 - 7:36) koga nema na redu vožnje. Nadam se da nije prvoaprilska šala.