Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.245
Desio mi se i peh dok sam obilazio gradilište, dobio sam farbu po glavi i jakni.Danas sam bio vredan pa sam obišao ovo novo lepo mesto u gradu koje je sada posle one prašnjave kiśe solidno prljavo i vapi za krpom. Uživajte...
Pogledajte prilog 132392Pogledajte prilog 132393Pogledajte prilog 132394Pogledajte prilog 132395Pogledajte prilog 132396Pogledajte prilog 132397Pogledajte prilog 132398Pogledajte prilog 132399Pogledajte prilog 132400Pogledajte prilog 132401Pogledajte prilog 132402Pogledajte prilog 132403Pogledajte prilog 132404Pogledajte prilog 132405Pogledajte prilog 132406
WC će biti u onom nizu povezanih kontejnera ka parkingu.Mislim da je Toi Toi samo za radnike. Kontejneri su preradjeni, rekao bih, kao toaleti
Po projektu, blagajna će biti ispod stepeništa. Tu bi trebalo da ceo prostor ozidaju i naprave šaltere.Буквално су требали да ставе зидове од панела од степеништа до лифтова, затворе простор и ту сместе шалтер салу-чекаоницу и тоалете. Ово никакве логике нема да се онолико шета до контејнерске благајне па натраг до лифтова или степеништа. Стари шалтер-контејнер поред степеништа је био неупоредиво боље решење. Простор испод подеста степеништа је могао исто да се искористи за смештање неге просторије, овако ће бити мртав угао у ком ће се гомилати смеће.
i dalje pokušavam da nađem logiku zašto je lift crven...verujem da ću je naći. Veza sa bici stazom ili su možda crvenu boju imali na stanju?
A koja putanja još postoji...? do toaleta? a da to nema.Црвено је ваљда путања благајна-лифт-степениште.
А корисници железнице у Београду баш масовно долазе аутомобилом на железничку станицу па да то има неког неког битног утицаја на однос броја путника на НБГ и Прокопу. На НБГ је силазило више путника и кад није постојао никакав паркинг, а Прокоп имао исти број паркинга као и сад.Znači, od 1. maja će i putnici sa kartom plaćati parking? Eto onda više putnika na Prokopu, tamo je (bar za sad) parking besplatan.
Zar nije oko stanice na Tošinom bunaru sve zonirano, plava zona?Tošin bunar barem ima besplatan parking (doduše, do njega imamo mnogo bolji prevoz nego do Buvljaka)
Čak i da ima prečica ka BMM, ne postoji pešački prelaz, a ipak je u pitanju bulevar 3+3. Doduše, ako si 100m udaljen od susednog pešačkog prelaza smeš da pređeš, ali i dalje imamo 3+3 ulicu gde se vozi iznad ograničenja.Može pomoć. Kako od stanice Tošin bunar do N1 / Airport city peške. Jel treba da se kruži ili ima neki prolaz
Poslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk
Lapsus - ovde sam mislio na BHSK (Bulevar heroja sa Košara) a ne BMMČak i da ima prečica ka BMM, ne postoji pešački prelaz, a ipak je u pitanju bulevar 3+3. Doduše, ako si 100m udaljen od susednog pešačkog prelaza smeš da pređeš, ali i dalje imamo 3+3 ulicu gde se vozi iznad ograničenja.
E to su upravo te neke stvari o kojima loša gradska vlast krene da razmišlja kasno.
Sve u svemu, probaj pa nam izloži svoje iskustvo.
5 min peške, nije problem. Ideš do ulice Tošin bunar, levo skrenes pa pređeš ulicu i onda Bulevarom heroja sa Košara ideš do N1 (nisam siguran da N1 ima ulaz sa te ulice, ali ima prolaz pre u paralelnu ulicu gde je glavni ulaz.Može pomoć. Kako od stanice Tošin bunar do N1 / Airport city peške. Jel treba da se kruži ili ima neki prolaz
Poslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk