stf
Professional
- Učlanjen(a)
- 22.01.2010.
- Pohvaljen
- 13.094
Шта ту није јасно?drum1":jv4ky1cw je napisao(la):саобраћајно је изолован и не ваља шопинг мол али спорт ( :o :o :o ) са десетинама хиљада људи је ок. гле мајку му
Да ли се на стадион иде колима? Или пешке? Јавим превозом?
Да ли се у шопинг мол, иде колима? Или пешке? Јавним превозом?
Прокоп је идеалан за спортски комплекс.
1.Довољно је физички (пешке) удаљен од саобраћајница, које су приде и широке да се велика концентрација навијача не одрази на блокаде саобраћаја (случај Аутокоманда), тј, велики простори око саме станице су довољног капацитета да прогутају масе и разводне их до првих станица јавног превоза.
2. Одмах испод је БГ:воз и будући да кажемо метро, те и убрзан директан долазак на/са догађаја висококапацитетним превозним средством што елеминише потребу за колима.
Наравно да нема визије. Ми дајемо нове идеје, нешто што никоме пало напамет није.drum1":jv4ky1cw je napisao(la):а после причате како нема визије не знам шта. а ви час пробијате воз преко новог моста па онда ролангарос на прокопу...ово као да је нека пародија
Реци ти мени, где је визија у ставу: "Немамо појма шта са местом, хајде да ставимо мултифункционални комплекс...тржни центар, канцеларије, хотел" .... то може да предложи свако од рудара, преко механичара, ПР-а, политичара до архитекте....шта је ту визија?
А ко то има проблем са завршетком Прокопа? Па зато и расправљамо о намени плоче мајку му....Feanor":jv4ky1cw je napisao(la):Interesantno je da ljudi kojima nije problem dizanje kredita za zgradu na stulama sa ko zna kakvom svrhom imaju problem sa isplativoscu zavrsavanja prokopa... Oj Srbijo, zemljo...
...ја лично имам проблем само са приоритетима. Акценат је стално на Прокопу а од свих незавршених сегмената новог ж. чвора, Прокоп је најмање битан део приче. Али смо прво за њега дигли кредит и само се о њему прича. То што он неће нимало утицати на ослобађање Савског амфитеатра то никоме ништа....