Hah, danas izlazimo iz BG:VOZ-a i jedna kovrždžava putnica krene stepenicama koje su u ovom slučaju bile otvorene (iako je naravno prolazak zabranjen) i ja krenuh za njom kako iz nade da su ovi prolazi konačno otvoreni tako i iz razloga što volim kovrdžave žene! (zezam se malo.
)
No, ja ne žurih stepenicama, a ženska nestade u brzini, da bude još grđe videvši mene kako se penjem krenuše i još 10tak ostalih putnika iza i izbismo gore.
A gore "op, trt gevezn zajn", šta sada? Razmišljah prvobitno da skrenem levo i uđem u staničnu zgradu da bih je uslikao, ali odlučih da izađem iz zgrade desno, da sam imao reflektujući prsluk bogami možda bih i ušao.
Evo kako izgleda hodnik u koji smo izbili gore, levo se skreće za stanični hol, u sredini je lift (?) i desno, odnosno iza, se izlazi iz objekta.
Ovde smo se već izvukli napolje nekako.
Ulazi u zgradu.
Jedino što mi se ne dopada jeste ovaj usamljeni čirilićni naziv stanice, nekako sam bezveze izgleda.
Sve u svemu baš mi se dopada stanična zgrada, malo čudno izgleda ovako usamljena, ali dobro rešiće se i to uskoro, za sada izgleda kao samo jedan deo neke slagalice.
Evo malo i fotki sa civilne strane, uživajte.
Evo i u noćnom ambijentu, Kopte i ja smo bili izgleda u sličnom terminu, doduše ovde koristih legalni izlaz,
Takođe, završeno je sređivanje ulice Dragana Mancea.
Sve u svemu toliko od mene i ovo je bilo neplanirano, ali eto iskoristih šansu da opalim koju.
Takođe, izbegavajte WC kod blagajni dole, naime iz pisoara urin ne ide u kanalizaciju već u punu kofu ispod, koju vi "de facto" gledate, užasno i traumatično iskustvo!