Da li neko moze da pojasni malo ovo, kakvic su to sad vojno-bezbedni razlozi???Wile E. Coyote":a60zgzjw je napisao(la):За војно-безбедносне разлоге сам и ја начуо. Значи, то је, изгледа, тачно.
ja mislim da ce glavni udar preko drineDelija":22tnuhks je napisao(la):vojno-bezbedni razlozi??? :bash:
Treba neko obavestiti Sutanovca da su Austrougarsku slavni predci davno razmontirali.
:laugh: :laugh: :laugh:vucko":3reivgh9 je napisao(la):Lrt lobi se sada ne gadi ni drvenih pragova i rdjavih sina :laugh:
http://www.mdrails.com/images/anzio_annie_railway_gun.jpgranko999":3reivgh9 je napisao(la):Pruga oko Kalemegdana ostaje iz vojno - bezbednosnih razloga!
Pa mora nešto da se i radi do 2012, a za posle ćemo da vidimo..Delija":upqqsu3v je napisao(la):Sad nesto kapiram.Ti za svoj nik previse gledas u buducnost,postavljas futuristicke planove gradskog prevoza po svetu,inovativna resenja u arhitekturi itd. :
Jos jedan razlog zbog koga je taj most bio potrebniji od Kineza.shumar":1umdrsou je napisao(la):Pruga oko Kališa ostaje dok se ne napravi most u Vinči. Ovim tempom znači još pedesetak godina.
Ako će ovi naši to da rade onda bolje da ne rade. Ako urade kao što su planirali, po modelu koji se svuda pokazao loš, ne znam kako bi kod nas bio bolji. Raspašće se železnica za tren oka.JohnnyLee":1l4bie85 je napisao(la):BDŽ postaje holding kompanija. kada li će ovi naši nesrećnici to da urade?