Ink,Izvini ali ti izgleda nisi bio u Prokopu,a ja sam bio u Evropi gde i živim(a jel Bg ne smatraš Evropom,uvrnuto!) a obišao sam mnoge gradove,Naravno da postoje i veće stanice,ali su is strukturno drugačije građane,sa ili sa jako visokim krovovima pa utisak često i vara, a dovoljno je da se uporede projekti najnovijih Kineskih stanica koje su građene po principu Prokopa,a izvini stvarno treba dođeš na Prokop staneš ispred polu završene stanice pa da dodaš još toliku građevinu na sve to pa onda kaži vau,definitivno najveće stanica Jugoistočne Evrope od Beča do Istanbula(i njihov novi projekat je sličan Prokopu ali duplo manji kao i u Beču ili ti južni deo Evrope uopšte ne računaš Evropom,u Milanu velika stanica ali peroni jednostavno pokriveni pa se sada postavlja pitanje šta je stanična zgrada a šta nije, a Mare Car dao lepo objašnjenje ,nemožeš suditi o stanici koja je u izgradnji dok je ne vidiš lično završenu i onda tek stekneš utisak o celom projektu,jer na renderima Prokop ne izgleda tako grandiozno ali kad odeš tamo..bogme.. poveliki :kafa: da nabrajam dalje Budimpešta manja,Atina manja,Sofija manja,Bukurešt manja,Tirana manja,Rim manja,Istanbul manja,Cirih manja,Minhen manja,Berlin slična,veća za jedan nivo ispod zemlje....Barselona slična,Madrid slična, u ostalom imaš na Skyscrapercity temu "Railway" pa možeš da pogledaš slike svih većih stanica Evrope i sveta,Prokop kada i ako ga završe kao i toranj na Avali koji je dobio visoke ocena na istom forumu.
Evo kako bi izgledala potpuno pokrivena ploča ,kota 105.na Prokopu(u poslednjoj fazi), a jel tebi ovo malo?
Evo kako bi izgledala potpuno pokrivena ploča ,kota 105.na Prokopu(u poslednjoj fazi), a jel tebi ovo malo?