Bender Rodriguez":1uc1qcty je napisao(la):
17 i 18 jesu savršeno funkcionalne linije.
Kao neko ko se često vozi njima se u potpunosti ne slažem sa ovom konstatacijom.
Šta pričaš bre? Šta se foliraš?
Pa za razliku od tebe tako punog znanja o železnicama a lenjog, ja sam dao predloge i rešenja kako da se nesrećni Prokop poveže i tramvajem i midibusom. Dakle koliko god ga mrzeo, ispoštovao sam ga i dao alternative. Ti za svo to vreme kurblom nisi mrdnuo, ali bitno je da se pokenјаš po tuđim idejama i primedbama.
Benderobusom... To je najbolje što znaš?
Ni ne znaš me - a foliram se, lenj sam...O čemu ti pričaš? Hajde da se vratimo na temu. Ti si dao svoje predloge, ja svoje. I, čemu onda takvo ophođenje na granici vređanja. Opusti se...Benderobus, zvučalo mi šaljivo u trenutku. Ako te vređa, izvinjavam se...
Grad i čelnici itekako crpe ideje i inspiraciju za svoje odluke odavde.
Ako nemaš dokaz za ovo onda je to samo tvoja pretpostavka. Ništa više.
A što se tiče teme, onaj sa nadimkom u vidu oznake za vagon predloži ovo:
Slika
I cela tema pada u trans. A pritom nema umeća ni da ilustruje to što predlaže, nego sam mu ja napravio ilustraciju.
Nemam vremena da se bavim ilustracijom. Imam pametnija posla..Evo ti si ilustrovao za mene, a da te nisam ni zamolio. Hvala, mada do duše pogrešno si ilustrovao...
A ja kad predložim midibus liniju koja će pokriti ne samo tu nesrećnu crnu rupu nego i mesta oko KCS i sam KCS, a koja pritom NE ISKLJUČUJE postojanje metroa kroz famozne kasete... dobijem izvrtanje reči, i kliberenje u vidu prepucavanja desetogodišnjaka.
A sve to da bi pojedinci ovde pokušali da na uštrb celog grada spasavaju projekat s kojim gotovo niko ništa ne želi da ima, pa tako ni sami putnici Železnice.
Ok, samo je Midibus by Bender jedino pravo rešenje i svako drugo rešenje je pogrešno i onda će Bender sledećih deset strana da kuka, cmizdri i nervira se kad se drugima (tzv. Sekta by Bender) Benderovo rešenje ne svidi...Mani se.
Nije problem u različitim mišljenjima kao pojavi, nego što biste vi da čupate savršeno funkcionalne linije samo, samo i saaaaamoo da biste održavali Prokop na aparatima. Baš nešto verujem da je @OznakaVagona razmišljao o ''poboljšanju'' 17 i 18 mimo priče o Prokopu. Jes kako da ne, zabole ga uvo. Nego zaljubljenik u Prokop, a vidi kako mu čedo umire na aparatima već godinama. Pa ko veli šta ćemo kako ćemo, ajde malo da pravimo čvorove sa 17 i 18 ne bi li još kojih par desetina putnika više dnevno otišlo na taj nesrećni Prokop.
Hajde sad da završimo sa ovim. Nisam zaljubljenik u Prokop, niti je Prokop moje čedo, niti išta ovde umire na aparatima. A jesam (subjektivno) razmišljao o poboljšanju 17, jer bi mi 17 stajala ispred nosa u Ustaničkoj kada bi išla mojom predloženom trasom.