stf
Professional
- Učlanjen(a)
- 22.01.2010.
- Pohvaljen
- 13.094
- Tacno je da je zeleznica najbrzi, najjeftiniji, prevoz na svetu! Ali kod nas to nece dugo, dugo zaziveti, a evo i zasto!2012":1gueu07m je napisao(la):To je tačno za Miškovića da bi završio brzo,a nisam čuo da mu je neko zabranio da ulaže u Prokop,mislim da bi bil srećni da je izkeširao,e to za sirotinju je važilo samo u Americi nekad ,a sada se cela Amerika okreće železnici, a Evropa se odavno gospodski vozi železnicom ,mislim da ćeš promeniti mišljenje kada krajem leta proradi Gradska železnica biće to hit ,a možeš zamisliti koliko bi ljudi pored svog auta dolazilo vozovima iz Grada i okoline u šoping mol gde elegantno sa Pančevca ili Vuka,Nbg za tri minuta dođeš u stanicu i iskočiš u mol, a da ne govorim leti bi bilo krcato strancima, i još nešto nema svetske metropole bez dobre Gradske železnice i Metroa i češće ćeš u njima videti situirane ljude,tako da je mas tranzit potaje opcija budućnosti za sve ,tako svet kaže a i mi smo deo sveta ,a nafta i gas sve skuplji i skuplji....para za benzin i aute sve manje i manje....
- Toliko su pruge spore, a vozovi otrcani, a uzevsi u obzir kolicinu novca potrebnu da se to makar poboljsa za desetak posto.....mnogo!
- Jedini stranci koji ce se nasim vozovima voziti su ljudi koji idu na EXIT a oni nisu bas isplativi turisti!
- NAJVECA je zabluda da ce Beogradjani odustati od svojuh kola i ici gradskom zeleznicom, Svasta, pa ona ne staje isprek omiljenog kafica....niti ispred ulaza u zgradu.....morace da se pesaci....