@RioBL
koji si ti trovac, pa to nije normalno.
jesi li se peo nekada tom Balkanskom ulicom rio?
ne ono setkam se, nego idem, namenski?
vidis ja jesam, svakodnevvno vise od decenije, sto zbog skolovanja, sto kasnije zbog drugih obaveza
i mogu da ti kazem da za `putnike` balkanska i kamenicka nisu opcija ako nisu neko ko je u top formi (aktivni sportista).
I pomiri se vec jednom sa tim (kao sto smo se mi pomirili) da su projektom BnV
koji si (moram te podsetiti) zdusno podrzavao i opravdavao u prve 2 godine
genijalci koji vode ovu zemlju i grad `po prvi put u istoriji` (kakva ironija , cesto koriste tu frazu)
predvideli
ukidanje glavne zeleznicke stanice u SA
Do tada po svim planovima Glavna zeleznicka stanica (ni koleseci do nje)se nije ukidala.
Pri tom,iskreno, vec mi ide na ganglije to potenciranje koliko je stanica udaljena od Trga Republike
jer sam siguran da je od putnika koji doputuju vozom do beograda,
oni kojima je trg odrediste ne cine ni 5%
Idu ljudi i do konjarnika i do KBC i do Rakovice, Cukarice, Vozdovca, Karaburme, zar ne?
A ta prica o
udaljenosti do trga bi samo imala smisla kada bi u beograd dolazilo desetine vozova
u kojima bi imali bar
50% turista, sto
nije i nikada nece biti slucaj.
zasto sam sad opleo po tebi @RioBL ?
zato sto te smatram pametnom osobom, pa mislim da bi mogao da se manes `plakanja za prosutim mlekom`. vec da konstruktivnim predlozima usmeris tok price ka dobrim resenjima.
ovako zvucis kao neki koji ocajavaju sto prokop nema autobuskih linija koiko ima na karadjordjevom parku, iako niti jedna jedina linija nije dovedena do karadjordjevog parka zbog zeleznicke stanice, vec je naprotiv stanica tu nastala naknadno. :laugh:
@Дошљак
upravo tako kako si napisao +