@mvbg1
Као што неко већ написа, игнор листе су досад 1.000 пута помињане на овом форуму, као што је и предлагано да се поједини форумаши ставе на њих. Поглавито РиоБЛ, као и група безобразних страначких ботова са топика о БнВ.
Лично, нисам за то, јер су ми дискутанти попут Орјена драгоцени: из испразности њихове аргументације онај ко расправу посматра са стране лако ће закључити чија прича не држи воду - осим, наравно, у случају да је навијач, и ако изградњи инфраструктуре приступа као вечитом дербију Звезде и Партизана (Реала и Барсе, Лисовића и Вранића и сл.), што и јесте случај ових дана, и то такође разумем, мада не оправдавам.
Како год, синоћ сам премијерно користио Распутницу са перонима "Београд центар", у БГ:воз у 19.14 смо ушли нас шесторица (сви осим мене су прескакали шине, на схватајући где је 3. колосек), а затим на НБ и Тошином бунару по педесетак. Све што је могло пре улагања од 23 милиона евра, може и сад, само су перони клизави. Па, коме то има смисла... нек ужива. Једном се живи :wink: