Трлић има веома добре производе, као и Јухор.Ovde se dešavalo to više puta, zato i pišem.
Hteo sam da pitam koju pečenicu uzimate u diskontima, meni se nažalost pokvario zamrzivač i svo domaće meso u njemu ne mogu da dam porodici, pa sam danas bio osudjen da kupim pečenicu u Merkatoru. Izbor očajan i uzeo sam Zlatiborac, ne znam koja je dobra bukvalno godinama nisam uzimao.
Od ovih industrijskih, najbolja je Kosmajska.Ovde se dešavalo to više puta, zato i pišem.
Hteo sam da pitam koju pečenicu uzimate u diskontima, meni se nažalost pokvario zamrzivač i svo domaće meso u njemu ne mogu da dam porodici, pa sam danas bio osudjen da kupim pečenicu u Merkatoru. Izbor očajan i uzeo sam Zlatiborac, ne znam koja je dobra bukvalno godinama nisam uzimao.
Златиборац нема ниједну краву, прерађују ко зна шта, а чуо сам да мирис дима који има то месо потиче од "мирисног уља" које пале да месо добије мирис.Ovde se dešavalo to više puta, zato i pišem.
Hvala, našaoOd ovih industrijskih, najbolja je Kosmajska.
Od manjih, nekad je bila dobra Prsutana Acim na Nbgd, ali sad su se iskvarili, preslano je.
Ne radi trenutno zbog godišnjeg odmora.Месара Браћа Косановић на земунској пијаци
Знам, чини им се до краја ове недеље, али чисто да остане забележено где је изузетно добро месо.Ne radi trenutno zbog godišnjeg odmora.
Kako se skinuti sa rafinisanih secera?
Ima li neko savet, ili je prosao istim putem?
Trenutno jedem lubenice, ostalo voce, a cokoladu pokusavam da ostavim. Koliko treba da prodje da me mine zelja? Ili nikad ne prolazi i uvek cu osecati zov sirena koje me mame da se nasucem na 300grama cistog zadvoljstva?