Šta je novo?

Šta jedemo?

Тамни Козел сам открио на Ади Бојани пре једно 15 година и то је било откровење, арома, мало мање алкохола, мислим да смо били испод оне точилице као онај шљокер из Симпсонових, као вода буквално, никад више пива у животу нисам попио. :LOL: Е то је било тада ориђиђи, сада није тако, али је опет први избор! Доста они сви знају да се искваре кад дају нашима лиценце. Старопрамен је исто било врхунско кад се овде појавило пре 20-ак година, баш врхунско!

Иначе, мало више у духу теме, колико нема грешке са пивима, толико ми њихова традиционална клопа не лежи никако, а није да нисмо оверили позната места, сестра ми тасмо живи. Коленице, кндедле и сл, није за свакога, бар не за мене, но добро, ја још ни у пихтијама нисам научио да уживам. ;)

Него, шта ћемо са лубеницама а?

I da uđe u zapisnik da je Kozel iz Velikih Popovića
IMG_0886.jpeg

Него, шта ћемо са лубеницама а?
Bas sam isto primetio, neverovatno da je bukvalno svaka slatka kao med. Ne secam se kada je bilo ovako.

+1

Mislim da nema nigde. Moras da odes u Prolom, Lukovsku ili koji vec banju koju drzi Planinka. Malo idu i na nedostupnost.
Има ко да ми донесе одоздо зато питам, ако постоји у амбалажи.

Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока

Има ко да ми донесе одоздо зато питам, ако постоји у амбалажи.

Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
Skoro sam siguran da je iskljucivo za velikoprodaju. Odnosno da nema ni prodaje, nego da samo oni prave i dostavljaju svojim objektima. Tako da nema limenki ni staklenih flasa, samo toceno.

Vrh