- Učlanjen(a)
- 10.01.2007.
- Pohvaljen
- 43.868
Hoće to pogotovo ako sluša u prošlosti pijanog čovekaAko se otruješ, znaćeš da je pokvarena i nemoj jesti više.
Hoće to pogotovo ako sluša u prošlosti pijanog čovekaAko se otruješ, znaćeš da je pokvarena i nemoj jesti više.
Ma nije mi tolika, evo malo je kraca od ove sa slike, al za mene je to dugacko, obicno nosim skroz kratku i urednuNašao si pravu temu, znam kako ume da zeza duga brada kad kreneš da jedeš supu, to te prvo i odvede berberinu da je malo dovede u red.
Inače gledam ove studente i primećujem da su solo brkovi ponovo u modi i to neki 80s fazon... ne onako baš masivni i nesređeni.. nego neki hipsterski 80s, onako malko stilizovane 80te...
Duge brade su mi definitivno od pre 10-15tak godina, Raduljica fazon i sl, tu malo kasniš...
Oвај зонфа мустаћи?Našao si pravu temu, znam kako ume da zeza duga brada kad kreneš da jedeš supu, to te prvo i odvede berberinu da je malo dovede u red.
Inače gledam ove studente i primećujem da su solo brkovi ponovo u modi i to neki 80s fazon... ne onako baš masivni i nesređeni.. nego neki hipsterski 80s, onako malko stilizovane 80te...
Duge brade su mi definitivno od pre 10-15tak godina, Raduljica fazon i sl, tu malo kasniš...
Хахаха појма нисам имао да се тиме бави. Ја знам да се клинци ложе на њега. Eво још један популарни репер са мустаћима.Ma smešno mi Došljak jer je on u gay svetu poznatiji kao kretor sadržaja za odrasle (gejevi ga mahom prate) a ne po muzici koju radi
A brčići jesu sexy, to stoji![]()