Mada, opet, ko voli, nek uživa. Eno ga Noki živ i zdrav, a jede u Meku ceo dan
Dokle će tako ostati, ne znamo, ali za sad mu ništa ne fali
Bukvalno svaki dan al me mrzi da slikam
vidim da se tema pretvorila u takmičenje ko ima bolje proizvode sa farme. U krugu dvojke ja jedino čeri paradajze mogu da gajim uz prozor, mada nema ni tu baš mnogo svetla. A da kupim seme, zemlju, prihranu i čekam prvih 250 grama koje mogu da kupim za 200 dinara kod preslatkog mladog momka sa Paliluske pijace, svaki dan.
Šta pre biram, nameće se samo.
Do sad ove zime nisam bio prehlađen ni pola dana.
Zanimljivo je kako smo nas dvojica Beki fizički dosta slični građom a dijametralno suprotno se hranimo. Toplo mleko pijem cele zime, kafa kafu sustiže, pekara svaki dan... Tvoji krvni sudovi se verovatno podsmehuju mojim, ali to je unutra pa se ne vidi
Spolja je sve kako treba.
Nego kad smo već kod meka. Najjača kombinacija ove zime mi je njihova pržena pita sa komadićima jabuke (ko nije jeo, ukus i tekstura pite je mekani komadići jabuke u slatkom sirupu sa hrskavom koricom okolo, često je vrela tek izvađena iz friteze) + sladoled sa čokoladom i kafa... vruće - hladno kombinacija u ustima
Vrela pita, hladan sladoled i topli kapućino...
Sve je to moglo sa kuponima da se skocka za 400 dinara ukupno...
Nego kad smo već kod meka, neko je bio subverzivan u kuhinji
tj. široke ruke na čeri paradajzu
Verovatno lik pred otkaz pa se za*ebava u kuhinji još par dana dok je tu
neki sličan meni, ne j... poslodavca ni 5% i sve radi mimo pravila.
Objašnjenje
.. u malu salatu idu samo 2 čerija ili od nedavno 3 ako su baš maleni kao klikeri (ja mailom urgirao da dodaju treći) ali 14 čerija koliko sam izbrojao u ovoj salati, to nikad