- Učlanjen(a)
- 10.01.2007.
- Pohvaljen
- 42.559
Hoće to pogotovo ako sluša u prošlosti pijanog čovekaAko se otruješ, znaćeš da je pokvarena i nemoj jesti više.
Hoće to pogotovo ako sluša u prošlosti pijanog čovekaAko se otruješ, znaćeš da je pokvarena i nemoj jesti više.
Ma nije mi tolika, evo malo je kraca od ove sa slike, al za mene je to dugacko, obicno nosim skroz kratku i urednuNašao si pravu temu, znam kako ume da zeza duga brada kad kreneš da jedeš supu, to te prvo i odvede berberinu da je malo dovede u red.
Inače gledam ove studente i primećujem da su solo brkovi ponovo u modi i to neki 80s fazon... ne onako baš masivni i nesređeni.. nego neki hipsterski 80s, onako malko stilizovane 80te...
Duge brade su mi definitivno od pre 10-15tak godina, Raduljica fazon i sl, tu malo kasniš...
Oвај зонфа мустаћи?Našao si pravu temu, znam kako ume da zeza duga brada kad kreneš da jedeš supu, to te prvo i odvede berberinu da je malo dovede u red.
Inače gledam ove studente i primećujem da su solo brkovi ponovo u modi i to neki 80s fazon... ne onako baš masivni i nesređeni.. nego neki hipsterski 80s, onako malko stilizovane 80te...
Duge brade su mi definitivno od pre 10-15tak godina, Raduljica fazon i sl, tu malo kasniš...