Šta je novo?

Šta jedemo?

@Filip 01 ja poptuno isto razmišljam... ako istekne rok ne znači da je ukvareno, treba se osloniti na miris i ukus pre svega 🙂

Jedino što očekujem je nižu cenu ako je pred kraj roka...

Pojeo sam oba parčeta torte juče, živ sam, dobro je 😊

Nokiša, svi znamo da se pitao ovde, a već si znao odgovor na pitanje tj. da ćeš pojesti 😆

Bekiša, hteo sam dodatnu potvrdu da manje brinem. ChatGPT ume da bude previše obazriv 🙂

Ljudi, offtopic, ali imam pitanje, da li imate preporuku za nekoga ko zna da sredjuje brade? Prvi put sam pustio malo duze bradu i hocu da mi je neko sredi top, a ne zelim da odem bas kod bilo koga pa da budem razocaran, hvala!

Našao si pravu temu, znam kako ume da zeza duga brada kad kreneš da jedeš supu, to te prvo i odvede berberinu da je malo dovede u red.

Inače gledam ove studente i primećujem da su solo brkovi ponovo u modi i to neki 80s fazon... ne onako baš masivni i nesređeni.. nego neki hipsterski 80s, onako malko stilizovane 80te...

Duge brade su mi definitivno od pre 10-15tak godina, Raduljica fazon i sl, tu malo kasniš...

Našao si pravu temu, znam kako ume da zeza duga brada kad kreneš da jedeš supu, to te prvo i odvede berberinu da je malo dovede u red.

Inače gledam ove studente i primećujem da su solo brkovi ponovo u modi i to neki 80s fazon... ne onako baš masivni i nesređeni.. nego neki hipsterski 80s, onako malko stilizovane 80te...

Duge brade su mi definitivno od pre 10-15tak godina, Raduljica fazon i sl, tu malo kasniš...
Ma nije mi tolika, evo malo je kraca od ove sa slike, al za mene je to dugacko, obicno nosim skroz kratku i urednu
1737999297025.png

Oвај зонфа мустаћи?

1737999438981.jpeg

1737999483494.jpeg

@Дошљак Da, i ti malo stilizovaniji (i bez bradice dole) i ovi malo žešći...

@Zarkovo ne znam, možda bi mogao i sam mašinicom... ja najviše volim dužinu kao sa slike a to je lako za održavanje. 🙂

To je сад хип-хоп тренд. Пре су били фазон црнци брадоње из худа, сад су латино мустаћос мућаћос из фавела.

А није то хип-хоп тренд.
Треба ти 2-3 недеље да ти израсту бркови, па тако можеш да мењаш стално из досаде, то је бар мени разлог.
А и највише момака које знам са брковима су некако више исфеминизирани. Али детаљ као детаљ, не треба генерализовати.

Богами јесте код тинејџера и момака до 22, копирају се Мили и Пљугица.

Vrh